EUROLYGA 2023

Davidui Blattui - „Cleveland Cavaliers“ pasiūlymas

Neseniai su Tel Avivo „Maccabi" komanda atsisveikinęs Davidas Blattas sulaukė konkretaus NBA klubo pasiūlymo. JAV žiniasklaida skelbia, kad Eurolygos čempionų strategui kontraktą siūlo „Cleveland Cavaliers" ekipa.

D.Blattas savo svajonę treniruoti NBA klubą įgyvendino po 20 metų sėkmingo darbo Europoje.<br>AFP/„Scanpix“ nuotr. iš archyvo
D.Blattas savo svajonę treniruoti NBA klubą įgyvendino po 20 metų sėkmingo darbo Europoje.<br>AFP/„Scanpix“ nuotr. iš archyvo
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jun 20, 2014, 10:42 AM, atnaujinta Feb 12, 2018, 4:11 PM

Skelbiama, kad D.Blattas prieš keletą dienų susitiko su „Cavaliers" klubo savininku Danu Gilbertu ir kitais ekipos atstovais.

55-erių amerikietis oficialiai tapo pagrindiniu kandidatu užimti „Cavaliers" trenerio postą. Anksčiau buvo minima ir „Los Angeles Clippers" trenerių štabo nario Tyronno Lue pavardė.

D.Blattas savo svajonę treniruoti NBA klubą įgyvendino po 20 metų sėkmingo darbo Europoje. Jis treniravo Italijos, Rusijos, Turkijos ir Izraelio komandas, taip pat - Rusijos rinktinę.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.