EUROLYGA 2023

Prie Donato Motiejūno iniciatyvos prisidės ir Jonas Kazlauskas

NBA lygoje rungtyniaujantis Donatas Motiejūnas antrus metus iš eilės rengia pasaulinio lygio krepšinio stovyklą, kurią remia ir garsi „NBA Cares“ programa. Tarptautinėse pratybose dalyvaus 40 talentingų krepšininkų, kurių amžius nuo 14 iki 16 metų.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jun 23, 2014, 11:14 AM, atnaujinta Feb 12, 2018, 2:27 PM

Ateities krepšinio žvaigždėms patarimus dalins ne tik „Houston Rockets“ klube rungtyniaujantis lietuvis, kiti specialistai, bet ir Lietuvos rinktinės vyriausiasis treneris Jonas Kazlauskas. „Ši stovykla prilygsta garsioms „Jordan Brand Classics“ ir „Basketball Without Borders“ pratyboms, - kalbėjo vienas stovyklos organizatorių ir D.Motiejūno agentas Tadas Bulotas. – Dalyviams bus sudarytos visos sąlygos produktyviai praleisti savaitę ir iš to pasisemti kaip įmanoma daugiau gerų dalykų, kurie padės tapti profesionalais.“

Dažniausiai tokio tipo krepšinio stovyklos trunka tris dienas, tačiau šie užsiėmimai su D.Motiejūno iniciatyva vyks dvigubai ilgiau. Pratybos nuo šio pirmadienio iki šeštadienio bus rengiamos Sabonio krepšinio mokykloje Kaune.

Be D.Motiejūno ir J.Kazlausko jauniems krepšininkams patarimus dalins garsūs krepšinio specialistai - Rimantas Grigas, Gediminas Petrauskas, Šarūnas Sakalauskas, Sigitas Krukis, Rimvydas Samulėnas, latvis Gatis Melderis. Stovykloje taip pat dalyvaus NBA „Rockets“ klube trenerio asistentu dirbantis Mattas Brase‘as.

„Donatas praėjusiais metais iš šių treniruočių išeidavo visas šlapias, - pirmą stovyklą prisimindamas sakė T.Bulotas. – Šiemet viskas vyks dar aukštesniame lygyje. Jis nori pasidalinti savo žiniomis ir patirtimi su jaunais krepšininkais. Nori jiems įkvėpti dar daugiau pasitikėjimo, kuris būtinas siekiant krepšinio aukštumų. Donatas nori jiems perduoti, kad tik sunkiai dirbdamas krepšininkas gali kažką pasiekti. Nesvarbu koks jis bebūtų talentingas.“

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.