EUROLYGA 2023

„Cavaliers“ pristatyme Davidas Blattas tėškė drąsų pareiškimą

Naujasis „Cleveland Cavaliers“ treneris Davidas Blattas NBA neketina šluostyti batų senbuviams. Titulus su Trevizo „Benetton“, Tel Avivo „Maccabi“ ir Rusijos rinktine Europoje skynęs D.Blattas nenori sustoti ir už Atlanto.

Spaudos konferencijoje D.Blattas ir laidė pokštus, ir dalijosi savo krepšinio filosofija.<br>AP nuotr.
Spaudos konferencijoje D.Blattas ir laidė pokštus, ir dalijosi savo krepšinio filosofija.<br>AP nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jun 25, 2014, 11:00 PM, atnaujinta Feb 12, 2018, 12:26 PM

„Neslėpsiu – laimėjau trofėjus visur, kur dirbau. Todėl ketinu tai tęsti ir Klivlende“, – plačiai išsišiepė NBA debiutuosiąs žydų kilmės amerikietis.

D.Blattas į „Cavaliers“ žaidimą bandys įnešti šiek tiek europietiškumo ir planuoja pergalių siekti komandiniu krepšiniu.

Charizmatiškasis strategas nepraleido progos ir papokštauti.

„Bandysiu į Klivlendą iš Europos atvežti „Maccabi“ filosofiją – niekada nepralaimėti rungtynių“, – žurnalistų juoką sukėlė D.Blattas.

Jis tikisi, kad „Cavaliers“ žais greitą ir aktyvų krepšinį.

„Nesu nei puolimo, nei gynybos treneris. Esu krepšinio treneris. Komanda sieks pergalių komandiniu krepšiniu“, – teigė D.Blattas.

Pagrindiniai jo krepšinio filosofijos aspektai – sunkus darbas, komandinis krepšinis, kova dėl pergalės ir mėgavimasis krepšiniu.

„Kaip ir daugelis NBA komandų, turime daug ką tobulinti. Mums prireiks laiko, bet kartu stengsimės, kad ši komanda žaistų sėkmingai ir patraukliai“, – spaudos konferencijoje pasakojo D.Blattas.

Trenerį pristačiusios „Cavaliers“ komandos laukia svarbus vakaras – NBA naujokų biržoje Klivlendo klubas turi pirmąjį šaukimą.

„Cavaliers“ praėjusį sezoną iškovojo 33 pergales ir patyrė 49 pralaimėjimus. Pakeisti atleistą Mike‘ą Browną pretendavo 11 strategų.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.