EUROLYGA 2023

Europos taurės varžybose dalyvaus ir „Fortūnos“ krepšininkės

Klaipėdos „Fortūnos“ moterų krepšinio komanda ateinantį sezoną dalyvaus antrajame pagal pajėgumą Senojo žemyno turnyre – Europos taurės varžybose.

Apie dalyvavimą Europos taurės turnyre trečiadienį pranešė „Utenos“ komanda.<br>M.Patašiaus asociatyvi nuotr.
Apie dalyvavimą Europos taurės turnyre trečiadienį pranešė „Utenos“ komanda.<br>M.Patašiaus asociatyvi nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

ELTA ir lrytas.lt inf.

2014-06-27 13:10, atnaujinta 2018-02-12 11:08

„Pateikėme visus reikiamus dokumentus, viskas sutvarkyta ir patvirtinta. Burtų traukimo ceremonija numatyta liepos 6 dieną Miunchene“, – sakė Klaipėdos klubo prezidentė ir trenerė Ramunė Kumpienė.

Pavasario pabaigoje „Fortūnos“ merginos iškovojo Lietuvos moterų krepšinio lygos (LMKL) bronzos medalius, taip pat pasipuošė Lietuvos krepšinio federacijos (LKF) taurės turnyro sidabro medaliais.

„Sezonas išties buvo sėkmingas, o dabar beveik visos „Fortūnos“ merginos atstovauja Lietuvos rinktinėms. Galime pasidžiaugti, kad Klaipėda paruošė daugiausiai žaidėjų Lietuvos rinktinėms. Lietuvos krepšinio federacija, atsižvelgusi į mūsų ilgametį darbą, rezultatus ir perspektyvas, nusprendė, kad mes esame vertos kautis Europos taurės varžybose“, – džiaugėsi R. Kumpienė.

Anot „Fortūnos“ klubo prezidentės, kitam sezonui pavyks išsaugoti ekipos branduolį. „Sutartys baigėsi tik su trimis žaidėjomis: Lina Aglinskaite, Egle Šikšniūte ir Gabriele Gutkauskaite, tačiau joms pasiūlyta likti mūsų ekipoje. Eglė jau pasirašė sutartį su „Utenos“ ekipa. Vyksta pokalbiai, derybos ir su keliomis Lietuvos moterų rinktinėmis žaidėjomis. Daugelių žaidėjų prioritetas, kad komanda dalyvautų Europos taurės arba Eurolygos varžybose. Visos labai nori rungtyniauti aukščiausio lygio čempionatuose“, – sakė R. Kumpienė.

Apie dalyvavimą Europos taurės turnyre trečiadienį pranešė „Utenos“ komanda.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.