EUROLYGA 2023

Kur pasuks LeBrono Jameso ir Carmelo Anthony karjera?

Nors LeBronas Jamesas, Dwyane'as Wade'as ir Chrisas Boshas nutraukė sutartis su „Miami Heat", jie gali grįžti į klubą, su kuriuo pastaruosius ketverius metus kovėsi NBA superfinale.

Kurį klubą pasirinks L.Jamesas?<br>AP nuotr. iš archyvo
Kurį klubą pasirinks L.Jamesas?<br>AP nuotr. iš archyvo
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jun 30, 2014, 12:06 AM, atnaujinta Feb 12, 2018, 9:26 AM

JAV žiniasklaida skelbia, kad „Heat" trijulė pastarosiomis dienomis diskutuoja tarpusavyje, planuodami būsimus karjeros žingsnius.

Ch.Bosho agentas teigė, kad puolėjas dar nenusprendė dėl būsimo kontrakto.

Diskusijos tarp trijų žvaigždžių sustiprino „Heat" sirgalių viltis, kad krepšininkai išliks Majamio komandos nariais. Tiesa, pagrindiniu klausimu gali tapti krepšininkų užmokestis.

Prieš ketverius metus „Heat" pasirinkęs L.Jamesas pagal gaunamą atlyginimą neišsiskyrė iš dviejų savo bendražygių, todėl dabar 29-erių NBA superžvaigždė sieks pelningiausio kontrakto.

Tačiau galinčių pasiūlyti pelningą kontraktą L.Jamesui netrūksta. Pastaruoju metu tarp tokių kandidatų minimas „Phoenix Suns" klubas, galintis pasiūlyti maksimalų uždarbį ne tik L.Jamesui, bet Carmelo Anthony.

Tiesa, „New York Knicks" nepraranda vilties pasirašyti naujo kontrakto su savo žvaigžde. Be to, pasirodė žinių, kad „Knicks" užsimojo prisivilioti ispaną Pau Gasolį, kuris pakeistų po mainų į „Dallas Mavericks" išvykusį Tysoną Chandlerį.

Niujorko komanda taip pat nepraranda vilčių suvilioti ir patį L.Jamesą.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.