EUROLYGA 2023

R. Kurtinaičio kariaunoje – ir Eurolygos čempionas T. Rice'as

Rimo Kurtinaičio treniruojama komanda jau vardija naujus krepšininkus, kurie turėtų padėti atsitiesti Maskvos srities „Chimki“ klubui po nenusisekusio sezono. Izraelio žiniasklaida praneša, kad į 54-erių strategas vadovaus naudingiausiam Eurolygos finalo ketverto žaidėjui Tyrese Rice'ui.

T.Rice'as praėjusį sezoną tapo naudingiausiu Eurolygos finalo ketverto žaidėju.<br>„Reuters"/„Scanpix" nuotr. iš archyvo
T.Rice'as praėjusį sezoną tapo naudingiausiu Eurolygos finalo ketverto žaidėju.<br>„Reuters"/„Scanpix" nuotr. iš archyvo
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jun 30, 2014, 1:21 PM, atnaujinta Feb 12, 2018, 9:14 AM

Pastarasis nusprendė pasinaudoti galimybe nutraukti sutartį su Tel Avivo „Maccabi“. Eurolygos čempiono norėjo ir Madrido „Real“ klubas.

27 metų įžaidėjas Eurolygoje žaisdavo po 21 minutę ir vidutiniškai pelnydavo 9,5 taško bei rinkdavo 9,6 naudingumo balų.

T.Rice'as 2011-2012 metų sezoną žaidė Vilniaus „Lietuvos ryto“ klube.

Šis sezonas R.Kurtinaičio komandai buvo itin nesėkmingas - pralaimėta Eurolygos atranka, o kova Europos taurės turnyre baigėsi jau aštuntfinalyje. Nors Jungtinės lygos reguliariajame sezone „Chimki" nesuklupo nė karto, tačiau pralaimėjo ketvirtfinalyje.

Nuo 2011-ųjų „Chimki" komandoje dirbantis R.Kurtinaitis tais pačiais metais laimėjo Jungtinę lygą, o 2012-aisiais laimėjo Europos taurę ir buvo išrinktas geriausiu turnyro treneriu.

Praėjusį sezoną Eurolygoje įspūdingai rungtyniavęs ir Tel Avivo „Maccabi" į viršūnę atvedęs amerikietis turėjo pasiūlymų likti Izraelyje, juo taip domėjosi Madrido „Real".

JAV ir Juodkalnijos pasus turintis T.Rice'as yra rungtyniavęs „Panionios" (Graikija), „Artland Dragons" (Vokietija), Vilniaus „Lietuvos ryto", Miuncheno „Bayern" (Vokietija) komandose.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.