EUROLYGA 2023

„Šiaulių“ klubas mano patekęs į „mirtininkų“ grupę

Sekmadienį Miunchene (Vokietija) ištraukti trečiojo pagal pajėgumą Europoje 2014-2015 metų FIBA Iššūkio taurės krepšinio turnyro burtai, 32 komandas suskirstę į aštuonias grupes.

Praėjusį sezoną Baltijos lygos čempionais tapę Šiaulių krepšininkai šiemet varžysis FIBA Iššūkio taurės turnyre.<br>G.Šiupario nuotr.
Praėjusį sezoną Baltijos lygos čempionais tapę Šiaulių krepšininkai šiemet varžysis FIBA Iššūkio taurės turnyre.<br>G.Šiupario nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

BNS ir lrytas.lt inf.

2014-07-06 14:49, atnaujinta 2018-02-12 04:59

Šiame turnyre dalyvausiantis „Šiaulių“ klubas antrosios konferencijos H grupėje susitiks su „Ušak Sportif“ (Turkija), Krasnojarsko „Jenisej“ (Rusija) bei Minsko „Cmoki“ (Baltarusija) komandomis.

„Tai viena stipriausių grupių. Tiek Rusijos, tiek Turkijos klubai yra stiprūs, o Minsko komandos pajėgumą mes taip pat puikiai žinome.

Kaip po burtų traukimo išsireiškė Baltarusijos klubo atstovai – tai „mirtininkų“ grupė, – pirmais įspūdžiais paaiškėjus varžovams BNS įspūdžiais dalijosi „Šiaulių“ ekipos treneris Gediminas Petrauskas. – Aišku, nemaloni ir ilga kelionė laukia į Krasnojarską, bet ką padarysi – burtai yra burtai ir teks keliauti.

Daugiau informacijos ir klubų galimybės paaiškės po komandų komplektacijų. Bet mes neverkiame ir bandysime sėkmingai įveikti grupės varžybų barjerą bei patekti į antrąjį etapą“.

Į antrąjį varžybų etapą pateks po dvi geriausias grupių komandas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.