EUROLYGA 2023

A. Wigginsas: „Žaisiu ten, kur manęs nori“

Šių metų NBA naujokų biržoje pirmuoju šaukimu „Cleveland Cavaliers" pasirinktas Andrew Wigginsas jau pasimatavo savo naujosios komandos marškinėlius, kurie net spėjo pasirodyti prekyboje, liepos pabaigoje suraitė parašą ant ketverių metų sutarties, tačiau net nespėjęs apšilti kojų įsitikino, kad NBA - tik verslas.

A.Wigginsas taip ir nepradės karjeros „Cleveland Cavaliers" komandoje.<br>AP nuotr. iš archyvo
A.Wigginsas taip ir nepradės karjeros „Cleveland Cavaliers" komandoje.<br>AP nuotr. iš archyvo
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Aug 4, 2014, 6:07 PM, atnaujinta Feb 11, 2018, 1:25 PM

Jau beveik neabejojama, kad 19 metų 203 cm ūgio gynėjas rugpjūčio pabaigoje bus išmainytas ir pateks į „Minnesota Timberwolves" ekipą.

NBA naujokas taps svarbiausių šios vasaros mainų dalimi - „Cavaliers" savo pirmąjį šaukimą, taip pat praėjusių metų pirmąjį šaukimą Anthony Bennettą išmainys į geidžiamiausią rinkos žaidėją Keviną Love'ą.

Visa tai įvyks rugpjūčio 23 arba 24 dienomis, nes „Cavaliers" liepos 24 pasirašė ketverių metų sutartį su A.Wigginsu, o pagal NBA taisykles, naujokus klubai gali išmainyti ne anksčiau nei po 30 dienų.

Nuo to laiko, kai į „Cavaliers" grįžo L.Jamesas, netilo kalbos, kad Klivlando komanda žūtbūt sieks prisivilioti K.Love'ą, už tai paaukodama du savo pirmuosius šaukimus.

A.Wigginsas neslepia, kad su „Cavaliers" siejo didžiules viltis, o prekyboje jau buvo pasirodę 21-uoju numeriu pažymėti „Cavaliers" marškinėliai su jo pavarde, tačiau pernelyg nedramatizuoja, kad paliks Klivlandą čia net nepradėjęs karjeros.

„Žaisiu ten, kur manęs nori. Taigi, kuri komanda manęs noręs, jai ir atstovausiu", - kalbėjo A.Wigginsas.

Tuo tarpu „Cavaliers" gerbėjai trina rankomis - „Didysis trejetas" bus jų komandoje. Klivlando komandos smogiamoji jėga tapti L.Jamesas, K.Love'as ir įžaidėjas Kyrie Irvingas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.