EUROLYGA 2023

„Spurs“ trenerio asistentė – WNBA krepšininkė

NBA čempionai į savo trenerių štabą priėmė moterį. „San Antonio Spurs“ komandoje trenerio Greggo Popovichiaus asistente dirbs WNBA klubo „San Antonio Stars“ marškinėlius vilkinti Becky Hammon, rašo usatoday.com.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Aug 5, 2014, 9:57 PM, atnaujinta Feb 11, 2018, 12:55 PM

„Labai laukiu mūsų darbo kartu. Esu stebėjęs jos darbą su komanda. Jos krepšinio supratimas, darbo etika ir įgūdžiai pagelbės „Spurs“ klubui“, - sakė G.Popovichius.

37 metų B.Hammon po kito sezono pakabins batelius ant vinies. Tai bus šešioliktasis jos sezonas. Ji šešis kartus pateko į moterų „Visų žvaigždžių“ komandą ir dukart pateko į WNBA žaidėjų pirmąją komandą. Ji WNBA istorijoje yra septinta pagal pelnytus taškus, ketvirta pagal rezultatyvius perdavimus ir šešta pagal sužaistas rungtynes.

„Ji tobula. Ji žino, kada kalbėti, o kada patylėti. Atrodo tai paprasta, bet daug žmonių to nesuvokia. Ji supranta ir mūsų žaidėjai į ją reaguoja gerai“, - kalbėjo G.Popovičius.

Tiesa, B.Hammon nėra pirmoji moteris, dirbanti asistente. 2001-2002 metų sezoną „Cavaliers“ klube dirbo Lisa Boyer.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.