EUROLYGA 2023

Ohajo valstija atleido LeBronui Jamesui už išdavystę

Ohajo valstija atleido, na, beveik atleido, LeBronui Jamesui už tai, kad šis prieš ketverius metus paliko „Cleveland Cavaliers“ klubą ir išvyko medžioti trofėjų su „Miami Heat“ komanda. Tokį rezultatą atskleidė oficialus tyrimas, per kurį paaiškėjo, kad 62 proc. Ohajo valstijos suaugusiųjų atleido L.Jamesui už išvykimą, praneša naujienų agentūra „Reuters“.

Ohajo valstija atleido L.Jamesui.<br>AP nuotr.
Ohajo valstija atleido L.Jamesui.<br>AP nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Aug 6, 2014, 1:34 PM, atnaujinta Feb 11, 2018, 12:39 PM

12 proc. gyventojų vis dar jaučia nuoskaudą ir yra griežti – jie vienam geriausių NBA krepšininkų neatleido ir to kol kas daryti neketina, o 26 proc, nėra susidarę nuomonės.

Kai prieš ketverius metus L.Jamesas paskelbė, kad palieka „Cavaliers“ komandą, dauguma komandos sirgalių iš darbininkų klasės miesto degino krepšininko marškinėlius. Pyktis liejosi per kraštus. Tuomet net „Cavaliers“ vadovas įgėlė L.Jamesui.

Tačiau dabar 29 metų L.Jamesas sugrįžta. 2003 metais NBA karjerą Klivlende pradėjęs jis čia žaidė iki 2010-ųjų. Ketverius metus jis žaidė „Heat“ klube, su kuriuo kasmet patekdavo į finalą. Dukart jam pavyko triumfuoti.

Po paskutinio sezono L.Jamesas nusprendė tapti laisvuoju agentu ir ilgai vedė derybas, kai garsiai pareiškė, kad nori padėti „Cavaliers“ komandai triumfuoti.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.