EUROLYGA 2023

Rinktinė pluša Klaipėdoje, treniruotėje – ir M. Kalnietis

Iš Suomijos sugrįžusi Lietuvos vyrų rinktinė tęsia pasirengimą pasaulio krepšinio čempionatui. Jono Kazlausko auklėtiniai trečiadienį pradėjo treniruočių stovyklą Klaipėdoje. Krepšininkai treniravosi LCC sporto salėje, tačiau jau nuo ketvirtadienio prakaitą lies „Švyturio“ arenoje.

M.Kalnietis pluša per treniruotę.
M.Kalnietis pluša per treniruotę.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Aug 6, 2014, 12:58 PM, atnaujinta Feb 11, 2018, 12:42 PM

Joje rugpjūčio 8,9 ir 11 dienomis Lietuvos rinktinė sužais draugiškus mačus. Lietuviai susitiks su Ukrainos, Suomijos ir Australijos rinktinėmis.

Trečiadienį treniruotėje dalyvavo po traumos atsigavęs Mantas Kalnietis. Su žaidėjais dirbo ir su Emilijos Redžo „Grissin Bon“ sutartį pasirašęs Darjušas Lavrinovičius. Jis Italijoje turėjo įveikti medicininę patikrą.

M.Kalnietis prieš savaitę per draugiškas rungtynes su Gruzijos rinktine skausmingai susidūrė su varžovu. Pagrindiniam rinktinės įžaidėjui buvo rimtai prakirsta kakta. Žaizdą teko siūti ligoninėje. M.Kalniečiui kurį laiką buvo neleista sportuoti.

Tačiau dabar krepšininkas jau gali dirbti su komanda, taip palengvindamas darbą J.Kazlauskui.

Lietuvos rinktinės treniruotė trečiadienį vyko dviem etapais - aukštaūgiai iš pradžių atliko metimų programą, mažesni žaidėjai sportavo treniruoklių salėje, vėliau abi grupės apsikeitė vietomis.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.