EUROLYGA 2023

„Cavaliers“ ir K. Love pasiekė susitarimą

LeBronas Jamesas turės savo tobuląjį partnerį „Cleveland Cavaliers“ klube. Ketvirtadienį JAV žiniasklaida ėmė mirgėti nuo pranešimų, kad „Cavaliers“ sukirto rankomis su „Minnesota Timberwolves“ klubu dėl Kevino Love'o persikėlimo. Už 25 metų 208 cm ūgio universalų puolėją „Cavaliers“ atiduos NBA naujokų biržos šaukimą numeris vienas Andrew Wigginsą, Anthony Bennettą bei 2015 metų pirmojo etapo naujokų biržos šaukimą.

K.Love žais Klivlande.<br>AP nuotr.
K.Love žais Klivlande.<br>AP nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2014-08-07 18:04, atnaujinta 2018-02-11 11:50

„Cavaliers“ turėtų su K.Love pasirašyti penkerių metų sutartį. Tiesa, iki rugpjūčio 23 dienos sutartis negali būti pasirašyta, nes A.Wigginsas – Klivlandos komandos naujokas, o juos iškeisti galima tik mažiausiai po mėnesio.

K.Love ilgą laiką buvo siejamas su „Cavaliers“ klubu, kai čia sugrįžti nutarė L.Jamesas. K.Love yra laikomas tobulu partneriu LeBronui.

„Cavaliers“ komandą treniruos lietuviams puikiai žinomas Davidas Blattas. Eurolygą su Tel Avivo „Maccabi“ laimėjęs strategas yra pirmasis NBA vyr. treneriu dirbantis strategas iš Europos.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.