EUROLYGA 2023

„Cavaliers“ papildė snaiperis M. Milleris, laukiama R. Alleno

LeBrono Jameso persikėlimas į „Cleveland Cavaliers" keičia ir kitų krepšininkų karjeros kelią.

„Cavalier" ekipą papildė J.Jonesas ir M.Milleris.<br>AP nuotr.
„Cavalier" ekipą papildė J.Jonesas ir M.Milleris.<br>AP nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Aug 7, 2014, 12:03 PM, atnaujinta Feb 11, 2018, 12:06 PM

Į Klivlando komandą oficialiai persikėlė L.Jameso bendražygiai „Miami Heat" komandoje gynėjai - tritaškių specialistas Mike'as Milleris ir Jamesas Jonesas.

„Mūsų tikslas - laimėti NBA čempionatą", - per spaudos konferenciją, skirtą naujiems ekipos žaidėjam, sakė M.Milleris, kuris praėjusį sezoną rungtyniavo „Memphis Grizzlies", o prieš tai kartu su L.Jamesu gynė "Miami Heat" komandos garbę.

Tai gali būti ne paskutiniai buvę „Heat" krepšininkai, kurie prisijungs prie „Cavaliers". JAV žiniasklaida skelbia, kad į Klivlandą persikels ir su L.Jamesu „Heat" komandoje žaidęs kitas snaiperis Ray Allenas.

Rugpjūčio pabaigoje „Cavaliers" komandoje po grandiozinių mainų turėtų atsidurti „Minnesotta Timberwolves" žvaigždė Kevinas Love'as.

Pranešama, kad L.Jamesas bendravo ir su NBA veteranu Shawnu Marionu - 36 metų puolėjas pastaruosius penkerius metus atstovavo „Dallas Mavericks" ekipai, o po šio sezono jis tapo laisvuoju agentu.

Tuo tarpu „Cavaliers" treneris Davidas Blattas trečiadienį pirmą kartą susitiko su L.Jamesu, kuris pastaruoju metu buvo išvykęs į Aziją. JAV žiniasklaida pastebi, kad naujajam sezonui „Cavaliers" žvaigždė ruoštis pradės gerokai pasikeitęs - numetęs net 5 kg svorio.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.