EUROLYGA 2023

Mantas Kalnietis pradžiugino Lietuvos rinktinės krepšininkus

Po įspūdingos ir daug jėgų atėmusios dvikovos su Slovėnija Lietuvos krepšininkai ilgai pamiegoti negalėjo. Anksti ryte jie jau turėjo palikti karštąją Gran Kanariją. Lietuvos rinktinė kartu su kitomis į aštuntfinalį patekusiomis rinktinėmis - Slovėnija, Australija ir Meksika iš Gran Kanarijos perskrido į Barseloną, kur tęs kovas pasaulio krepšinio čempionate.

Pietūs su M.Kalniečiu.
Pietūs su M.Kalniečiu.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Sep 5, 2014, 9:38 PM, atnaujinta Feb 9, 2018, 5:50 PM

Aštuntfinalyje sekmadienio vakarą Lietuva susitiks su Naujaja Zelandija.

Į Barseloną apie pietus atskridę ir apsigyvenę 5 žvaigždučių viešbutyje "Rey Juan Carlos I" Lietuvos krepšininkai organizatorių siūlomos vakarinės treniruotės atsisakė ir vietoj to pasirinko fizines pratybas šalia viešbučio esančioje treniruoklių salėje.

Beje, tik atvykusius iš oro uosto mūsų rinktinės žaidėjus pasitiko penktadienį iš Lietuvos atskridęs rinktinės gydytojas profesorius Rimtautas Gudas ir jo pacientas Mantas Kalnietis.

Būtent prof. R.Gudas kiek daugiau nei prieš savaitę Lietuvoje operavo sunkią raktikaulio traumą patyrusį M.Kalnietį, o šiandien toje pačioje salėje, kur sportavo ir rinktinės žaidėjai, prižiūrėjo, kaip reabilitaciją pradedantis įžaidėjas atlieka pirmuosius programos etapus.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.