EUROLYGA 2023

Antanas Kavaliauskas: „Savo žaidimo pernelyg nesureikšminu“

Vilniaus „Lietuvos ryto“ ekipa draugiškose rungtynėse Druskininkuose vertėsi su išretėjusia priekine linija, tačiau aukštaūgiai Antanas Kavaliauskas ir Artūras Valeika puikiai susidorojo su iškilusia užduotimi.

A.Kavaliauskas išlaikė puikią formą.
A.Kavaliauskas išlaikė puikią formą.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2014-09-07 00:27, atnaujinta 2018-02-09 17:38

Vilniaus klubas 109:66 sutriuškino „Barnaul“ klubą, o po poros dienų Virginijaus Šeškaus auklėtiniai 95:81 privertė pasiduoti Europos taurės turnyrui besiruošiančią Volgogrado „Krasnij Oktiabr“. Vasarą Lietuvos rinktinėje plušėjęs vidurio puolėjas A.Kavaliauskas išlaikė puikią sportinę formą ir tapo mįsle varžovų gynybai. 208 cm ūgio žaidėjas vidutiniškai pelnė po 16,5 taško ir atkovodavo po 7,5 kamuolio. „Rungtynės (prieš „Krasnij Oktiabr“ - aut.past.) buvo sudėtingesnės, nes varžovas - stipresnis. Mums dar trūko aukštaūgių, varžovai turėjo ilgesnį atsarginių žaidėjų suolelį. Tačiau mes kovojome, žaidėme savo stiliumi ir laimėjome“, - sakė A.Kavaliauskas. „Po truputį pradedame vienas kitą suprasti, nedarome klaidų, kurių neišvengdavome per treniruotes. Susišnekame vis geriau tiek gynyboje, tiek puolime“, - pasidžiaugė aukštaūgis. Savo žaidimo aukštaūgis nesureikšmino ir teigė, kad svarbiausia gerai pasiruošti sezonui ir skinti pergales per oficialias rungtynes. „Rinktinės stovyklos yra naudingos - įgauni sportinę formą ir ji išlieka prieš sezono pradžią. Penkias dienas pailsėjau ir pradėjau sportuoti, todėl forma išliko. Tačiau savo žaidimo pernelyg nesureikšminu, tai tik draugiškos rungtynės“.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
REPORTERIS: narystės ES 20-mečio proga sveikinimai iš U. von der Leyen