EUROLYGA 2023

Be lietuvių likusi Jungtinė lyga gyvuos dar bent dvejus metus

Jungtinės lygos prezidentas Sergejus Kuščenka patvirtino, kad dvejus artimiausius metus Rusijos komandos dėl čempionų titulo varžysis Jungtinėje lygoje, o joms iššūkį mes dar šešios ekipos.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Oct 1, 2014, 7:14 PM, atnaujinta Jan 28, 2018, 11:07 PM

„Tikiuosi, kad naujasis sezonas bus įdomus ir labiau subrendęs, o jo pagrindine dalimi taps Rusijos čempionatas. Lyga gyvuoja dėl klubų, gina jų interesus ir išklauso jų nuomonę. Svarbu suprasti, kad šios profesionalios komandos priklauso elitiniam Rusijos krepšinio lygiui“, – krepsinis.net cituoja S.Kuščenkos žodžius.

2014-2015 metų sezoną Jungtinėje lygoje žais 10 Rusijos ekipų – Saratovo „Avtodor“, Krasnojarsko „Jenisej“, Sankt Peterburgo „Zenit“, Samaros „Krasnyje Krylja“, Volgogrado „Krasnyj Oktiabr“, Krasnodaro „Lokomotiv“, „Nižnij Novgorod“, Kazanės „Uniks“, Maskvos srities „Chimki“ ir Maskvos CSKA.

Prie jų prisijungs šeši kitų šalių klubai: „Astana“ (Kazachstanas), Loimos „Bisons“ (Suomija), Rygos VEF (Latvija), Talino „Kalev“ (Estija), Nimburko ČEZ (Čekija) ir „Cmoki-Minsk“ (Baltarusija).

Reguliariajame sezone visos šešiolika komandų žais tarpusavyje po du kartus. Aštuonios geriausios pateks į ketvirtfinalį. Čempionai paaiškės gegužę.

Kai šią vasarą žaisti Jungtinėje lygoje atsisakė Vilniaus „Lietuvos rytas“ ir Klaipėdos „Neptūnas“, turnyre nebeliko nė vienos Lietuvos komandos.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.