EUROLYGA 2023

G. Krapikas apie Kauno sporto halę: „Žaidžiame ten, kur tenka“

„Žalgirio“ treniruotė Kauno sporto halėje.<br>P.Mantauto nuotr.
„Žalgirio“ treniruotė Kauno sporto halėje.<br>P.Mantauto nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Nov 5, 2014, 6:52 PM, atnaujinta Jan 22, 2018, 5:35 AM

Kauno „Žalgiris“ sugrįžta į legendomis apipintą Kauno sporto halę, kur istorinį karštį leis pajausti varžovams iš Rusijos. 70-mečio jubiliejų švenčiantys Lietuvos čempionai ketvirtadienį atsidurs tarp senųjų sienų, kai Eurolygoje priims Kazanės „Uniks“ krepšininkus. „Esu tikras, kad žiūrovai užkurs pirtį, kaip ir senais laikais. Anksčiau komandos bijodavo čia važiuoti, nes žinojo, koks jų laukia spaudimas“, -eurolyga/g-krapikas-tikiu-kad-sirgaliai-haleje-uzkurs-pirtele-kaip-senais-laikais/244926"="">eurolyga/g-krapikas-tikiu-kad-sirgaliai-haleje-uzkurs-pirtele-kaip-senais-laikais/244926"" target="_blank"> krepsinis.net sakė Gintaras Krapikas.

Jis tiki, kad Kauno sporto halės sienos ir gerbėjai padės klubui nemažiau nei kuomet ekipa kovoja „Žalgirio“ arenoje. Tiesa, G.Krapikas pabrėžė, kad Kauno sporto halėje žaidžia tik dėl to, kad taip reikia.

„Galiu rungtyniauti bet kur, jeigu garantuosite pergalę. Bet jau anksčiau žinojome, kad žaisime čia, tad problemų nekeliame. Turime galimybę prieš rungtynes čia pasitreniruoti, tad ruošiamės normaliai“, - sakė „Žalgirio“ strategas.

Kauno „Žalgiris“ Eurolygos A grupėje žengia antrojoje vietoje ir tikisi pratęsti pergalių seriją iki trijų. Anksčiau „Žalgiris“ 97:63 nugalėjo Žemutinio Naugardo „Nižnij Novgorod“, o vėliau 65:62 įveikė Stambulo „Anadolu Efes“. Žalgiriečiams nesėkmingai, kol kas, susiklostė tik startas, kai ekipa po atkaklios kovos 71:80 pralaimėjo Eurolygos vicečempionams Madrido „Real“ krepšininkams.

Eurolygos atrankos etapą įveikusio „Uniks“ kelias – kitoks. Ekipa pralaimėjo pirmuosius du mačus: 76:82 „Anadolu Efes“ ekipai ir 75:76 „Real“ komandai. Rusijos klubas paskutiniame ture šventė pergalę 85:62 prieš Sasario „Banco di Sardegna“ ekipą.

„Jiems nedaug trūko iki pergalės prieš „Real“. Jeigu būtų laimėję, būtume vienodoje padėtyje. „Uniks“ ekipa sukomplektuota labai gerai, turi puikius atlikėjus, ilgą atsarginių žaidėjų suolelį. Ginklų jiems netrūksta“, - sakė G.Krapikas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.