EUROLYGA 2023

Gediminas Orelikas: „Treneris apšaukė ir susiėmėme“

G.Orelikas pelnė 22 taškus.<br>M.Patašiaus nuotr. iš archyvo
G.Orelikas pelnė 22 taškus.<br>M.Patašiaus nuotr. iš archyvo
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2014-11-09 17:29, atnaujinta 2018-01-21 22:58

Vilniaus „Lietuvos ryto“ krepšininkai iš Kėdainių sekmadienį išsivežė triuškinančią pergalę. Vilniečiai Lietuvos krepšinio lygos (LKL) čempionate 96:52 nugalėjo „Nevėžio“ komandą.

Rezultatyviausiai nugalėtojų komandoje žaidęs, 22 taškus pelnęs Gediminas Orelikas, paklaustas ar buvo sunku, papurtė galvą.

„Man asmeniškai tikrai nebuvo sunkios rungtynės. Gal pradžioje kiek atsipalaidavę buvome, bet po dviejų kėlinių treneris kai pašnekėjo – susiėmėme. Ką sakė? Tegu tai lieka rūbinėje. Tačiau gana garsiai šaukė, tai, matyt, visi išsigando ir susiėmė“, - nusijuokė krepšininkas.

„Pirmojoje rungtynių pusėje žaidėme blogai. Manau, kad čia susikaupimo stoka. Nenuvertinant „Nevėžio“, bet atvažiavus žaisti prieš tokią komandą, jaučiasi, kad ji silpnesnė. Tai buvo blogas nusiteikimas. Mes akcentavome, kad reikia susitvarkyti viską pirmoje pusėje, o paskui savo malonumui žaisti.

Apskritai, pirmojoje pusėje buvo tiek dalykų, kad reikėjo rūbinėje pakelti balsą per pertrauką. Tačiau, vyrai padarė išvadas ir antrojoje pusėje sužaidė gerai“, - sakė „Lietuvos ryto“ treneris Virginijus Šeškus.

„Nevėžio“ treneris Virginijus Sirvydis gyrė savo krepšininkus už pirmuosius du kėlinius.

„Du kėliniai buvo neblogi, gaila, kad paskutinius du paleidome ir nusivažiavome. Jie nubraukė viską, ką prieš tai padarėme. Gaila. Tačiau tikrai galiu pagirti komandą už pirmąją rungtynių dalį. Jie kovojo, stengėsi, tačiau paskui prasidėjo nuovargis, daug keitimų neturėjau.

Tik sustojome, pavargome ir viskas atsijungė, atsirado daug klaidų. Kol judėjome, tol viskas buvo gerai“, - kalbėjo strategas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.