EUROLYGA 2023

Piktas Gintaras Krapikas nusivylė žalgiriečiais

G.Krapikas LKL čempionato mačams žada imtis priemonių.<br>M.Patašiaus nuotr.
G.Krapikas LKL čempionato mačams žada imtis priemonių.<br>M.Patašiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Nov 11, 2014, 7:29 AM, atnaujinta Jan 21, 2018, 8:15 PM

Kauno „Žalgirio“ krepšininkus nuo antro slystelėjimo LKL čempionate gelbėjo vaizdo įrašas. Jis parodė, kad Jamesas Andersonas laiku išprovokavo Dainiaus Šalengos pražangą. Amerikiečio baudų metimai leido išplėšti pratęsimą prieš Panevėžio „Lietkabelį“ 75:75. Jame žalgiriečiai sudaužė psichologiškai palūžusius aukštaičius 16:8.

Likus 10 sekundžių „Žalgiris“ dar atsiliko 70:75 ir tik Artūro Milaknio tritaškis bei kvaila „Lietkabelio“ klaida perduodant kamuolį leido čempionams išsigelbėti.

„Noriu pasveikinti Gintarą Kadžiulį su kovingomis rungtynėmis. Šį kartą ne mes laimėjome, o jie pralaimėjo, nes mus išgelbėjo šalti Jameso Andersono nervai, kurie davė galimybę sužaisti pratęsimą“, – po rungtynių pripažino „Žalgirio“ treneris Gintaras Krapikas.

Jis buvo nusivylęs auklėtinių nusiteikimų rungtynėms. „Žalgiris“ nepasimokė iš praeitietis klaidų, kai jau antrosiose reguliariojo sezono rungtynėse netikėtai suklupo prieš Utenos „Juventus“ 75:76.

„Man ne taip svarbu, kaip komanda sužaidė, man svarbiau, kaip komanda nusiteikė. Esu labai nusivylęs mūsų komandos nusiteikimu rungtynėms ir aš galvoju, kad šį sezoną mes dar nieko nepasiekėme, kad galėtume nevertinti varžovų, – piktinosi G.Krapikas. – Žygiuojame pergalingu keliu, bet dar nieko nesame pasiekę. Manęs netenkina pasiruošimas LKL pirmenybių rungtynėms, ieškosiu priemonių ir rasiu jas, kaip tai pakeisti.“

Mačo pabaigoje parodytas charakteris „Žalgirio“ stratego neguodžia.

„Tai nieko nekeičia. Smagu tik tai, kad laimėjome rungtynes. Pasikartosiu, ieškosiu ir rasiu būdų, kaip pakelti komandos pasiruošimo lygį visoms rungtynėms. Ne tik Eurolygos, kuriose startuojame puikiai, nes komanda yra užsivedusi ir nusiteikusi, o ir LKL pirmenybėms“, – tvirtino G.Krapikas.

„Galutinis rezultatas tikrai liūdina. Mūsų rungtynės buvo laimėtos – nusivylimo neslėpė vos prieš savaitę prie „Lietkabelio“ vairo stojęs ir vyr. trenerio karjerą pradėjęs Gintaras Kadžiulis. – Viena nelemta vaikiška klaida, kuri pasibaigė mūsų pralaimėjimu. Bet žvelgiant iš kitos pusės, buvo sunku tikėtis, kad pateiksime tokią staigmeną. Tiesiog nežiūrėjome į švieslentę, o ėjome ir kovojome. Praėjus 30 minučių supratome, kad galime kabintis ir galime laimėti. Likus žaisti 10 minučių mes dar labiau susitelkėme, bet krepšinio dievai buvo Kauno „Žalgirio“ pusėje.“

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.