EUROLYGA 2023

Gintaro Krapiko išbarti žalgiriečiai Italijoje klaidos nekartos

G.Krapikas.<br>M.Patašiaus nuotr. iš archyvo
G.Krapikas.<br>M.Patašiaus nuotr. iš archyvo
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Nov 12, 2014, 12:29 PM, atnaujinta Jan 21, 2018, 5:10 PM

Kauno „Žalgirio“ krepšininkai pasiryžę nebekartoti tos pačios klaidos. Vykdami į Italiją žaisti Eurolygos A grupės rungtynių su autsaidere Sasario „Dinamo“ komanda, jie varžovės nenuvertina.

„Žaisime prieš komandą, kuri žymiai labiau akcentuoja puolimą. Turi stiprių, gerų, galinčių įmesti krepšininkų. Jie Madrido „Real“ komandai įmetė 94 taškus, tai – didelis skaičius. Frazė, kad rungtynes laimės gynyba, dar labiau išryškėja. Reikės atlikti sunkų darbą gynyboje“, - kalbėjo G.Krapikas.

Žalgiriečiai pasimokė iš Lietuvos krepšinio lygos (LKL) rungtynių su Panevėžio „Lietkabeliu“, kur vos išnešė sveiką kailį.

„Po tokių rungtynių apie atsipalaidavimą Italijoje negalima nė kalbėti. Ta komanda mums šiek tiek gal neparanki, meta daug tritaškių, neturi daug aukštų žmonių, daugiau perimetro žaidėjai“, - aiškino Edgaras Ulanovas.

Strategas neslėpė, po rungtynių su „Lietkabeliu“ su krepšininkais rimtai pasikalbėjo.

„Žinoma, kalbėjome. Jau kitą rytą. Bet palikite mums išspręsti tuos reikalus. Iš vienos pusės vyrus suprantu, bet iš kitos – turiu jiems paaiškinti, kad tai yra tiesioginis jų darbas ir jie turi jį atlikti kaip prideda. Aš manau, kad mes suprasime vienas kitą ir tokių išskirtinių pokalbių daugiau nebus arba jie bus labai reti“, - vylėsi G.Krapikas.

„Po tokių rungtynių nuo kiekvieno trenerio gautume velnių. Pamoka buvo gera, bet dabar jau tai užmiršome ir važiuojame toliau“,- pridūrė E.Ulanovas.

„Žalgiris“ A grupėje su trimis pergalėmis ir vienu pralaimėjimu užima antrąją vietą. Nė vienos pergalės neiškovojusi „Dinamo“ komanda – paskutinė.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.