EUROLYGA 2023

G. Krapikas: „Tokios rungtynės turėjo spręstis pratęsime“

G.Krapikas mano, kad sirgaliai buvo nusipelnę pamatyti pratęsimą.<br>M.Kulbio nuotr.
G.Krapikas mano, kad sirgaliai buvo nusipelnę pamatyti pratęsimą.<br>M.Kulbio nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Nov 21, 2014, 9:57 PM, atnaujinta Jan 20, 2018, 9:51 PM

„Patikėkite, sunkiausia buvo po rungtynių įeiti į persirengimo kambarį ir pasakyti, kad pralaimėjome“, - nuleidęs galvą per spaudos konferenciją sakė Gintaras Krapikas. Kauno „Žalgirio“ strategas neslėpė kartėlio po skaudaus pralaimėjimo Eurolygos A grupėje. „Žalgiris“ savo aikštėje 66:68 nusileido Eurolygos vicečempionei Madrido „Real“ komandai, nors turėjo puikius šansus dovanoti aistruoliams pergalę.

„Labai norėjome, kad tokioje puikioje atmosferoje rungtynės būtų išspręstos per pratęsimą“, - sakė G.Krapikas.

Paskutinį „Žalgirio“ metimą atliko rezultatyviausias ekipos žaidėjas Jamesas Andersonas. Per mačą jis surinko 21 tašką, bet būtent pabaigoje pataikyti jam nepavyko.

„Norėjome, kad kamuolį paimtų jis. Galbūt atliktų metimą iškart, jeigu varžovai atsipalaiduotų. Turėjome keturias sekundes, tad galėjo mėginti pergudrauti varžovą. Ataką planavome baigti būtent jo metimu“, - aiškino „Žalgirio“ strategas.

Likus žaisti tris minutes „Žalgiris“ pirmavo 9 taškų skirtumu, bet tada pradėjo klysti ir nepataikyti, o „Real“ tuo pasinaudojo.

„Gavome greitus tritaškius, tada du po baudų metimų, nors žinojome tuos derinius. Neįmetėm iš po krepšio, o tada jie greitai pridėjo dvitaškį. Kaip mes įgijome dešimt taškų persvarą, taip ir jie „atlošė“, - sakė treneris.

„Real” treneris Pablo Laso atskleidė, kad tikėjosi, jog paskutinis metimas bus patikėtas J.Andersonui arba A. Milakniui. „Svarbu, kad pataikėme lemiamus metimus, išlikome šalti. Mes mėtėme prastai, todėl laimėti buvo labai sunku“, - sakė P.Laso.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.