EUROLYGA 2023

P. Jankūnas: „Šiemet tas kovingumas kitoks“

P.Jankūnas teigė, kad ekipai pritrūko sėkmės.<br>M.Kulbio nuotr.
P.Jankūnas teigė, kad ekipai pritrūko sėkmės.<br>M.Kulbio nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2014-11-21 23:14, atnaujinta 2018-01-20 21:43

„Pritrūko sėkmės. Reikėjo porą kartų apsiginti. Turėjome 9 taškų persvarą, o jie pataikė du tritaškius ir ją ištirpdė. O mes nesugebėjome porą kartų užpulti varžovų“, - kalbėjo Paulius Jankūnas, kartu su Kauno „Žalgiriu“ patyręs apmaudų pralaimėjimą Eurolygoje.

„Žalgiris“ paskutinėmis sekundėmis paleido pergalę iš rankų, kai 66:68 nusileido A grupės lyderei vicečempionei Madrido „Real“ komandai.

„Žinojome, kad jie turi dvylika lygiaverčių žaidėjų, kurie gali pridaryti problemų, tad stengėmės gintis. Yra labiau išreikštų lyderių, bet matėte, kad pataiko visi“, - sakė P.Jankūnas.

„Real“ marškinėlius vilkintis Jonas Mačiulis pelnė 9 taškus.

„Jis visada gerai ir kovingai sužaidė, tad nenustebino. Jis sužaidė eilines geras rungtynes“, - sakė P.Jankūnas.

Jis su ekipa ne kartą šį sezoną girdėjo liaupses dėl kovingumo. Taip buvo ir šįkart, kai „Žalgiris“ panaikino 12 taškų pranašumą.

„Kiekvieną kartą kovojame ir stengiamės. Taip buvo ir šįkart. Smagu, kad pavyko pasivyti. Galbūt tas kovingumas šiais metais kitoks, bet mes visada žaisdavome visa jėga“, - sakė P.Jankūnas.

Po rungtynių Gintaras Krapikas teigė, kad norėjo, jog nugalėtojas paaiškėtų per pratęsimą.

„Norėjosi tų penkių minučių išsiaiškinti, kas stipresni, - treneriui antrino Robertas Javtokas. - 40 minučių darbo buvo nubraukta vienu metimu. Manau, kad trūko tų penkių minučių. „Real“ yra gera komanda. Mes kovojome ir neblogai gynėmės. Manau, kad paskutinės baudos (skirta „Žalgiriui“) nebuvo. Bet ką, dabar ruošimės kitoms rungtynėms.“

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.