EUROLYGA 2023

Per plauką nuo antausio buvęs G. Krapikas kitko ir nesitikėjo

G.Krapikas laukė tokio nuožmaus pasvaliečių pasipriešinimo.<br>M.Patašiaus nuotr.
G.Krapikas laukė tokio nuožmaus pasvaliečių pasipriešinimo.<br>M.Patašiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Dec 1, 2014, 10:26 PM, atnaujinta Jan 20, 2018, 4:46 AM

„Kitokios kovos ir nelaukiau“, – po sunkių LKL čempionato rungtynių šaltu veidu tarė Gintaras Krapikas. Jo treniruojami Kauno „Žalgirio“ vyrai tik paskutinėmis minutėmis 82:78 palaužė Pasvalio „Pieno žvaigždžių“ ekipą.

Varžovai trečiajame kėlinyje buvo atitrūkę 9 taškais, o dar 38-ąją minutę rezultatas buvo lygus.

„Reikia pasakyti komplimentą priešininkams, – neslėpė G.Krapikas. – Jie gerai žaidė ne tik šiandien, bet ir pastaruoju metu. Pasvalys turi gerą komandą, kuri dabar žaidžia gerą krepšinį. Nesitikėjau, kad bus lengviau. Visada norisi gražiau, daugiau, bet yra kaip yra.“

Kai likus žaisti dvi minutes švieslentėje degė 73:73, 22-ejų puolėjas Edgaras Ulanovas „Žalgiriui“ pelnė šešis taškus paeiliui ir padėjo palaužti kovinguosius pasvaliečius.

„Keletas gerų epizodų gynyboje, laiku paimti kamuoliai ir išnaudotos mūsų padėtys puolime“, – lemtingo lūžio priežastis atskleidė G.Krapikas.

Prieš dvi savaites Vilniaus „Lietuvos ryto“ ekipą su savo žaidėjais patiesęs „Pieno žvaigždžių“ treneris Mantas Šernius tikino, kad tokį atkaklų mūšį Kaune lėmė krepšininkų charakteris.

„Kiekvienas mano žaidėjas nori žaisti „Žalgiryje“, – neslėpė M.Šernius. – Jų nereikia motyvuoti žaisti prieš šią komandą. Atėjome pilnai pasiruošę ir vyrai darė, ką galėjo geriausiai. Bet žaidžiant su „Žalgiriu“ reikia ne tik sėkmės – turime laimėti mikrodvikovas ir išpildyti mažas detales, kurios krepšinyje labai didelės.“

„Nėra ko labai džiaugtis rungtynėmis, bet pasiekėme pergalę ir laukiame ketvirtadienio“, – prieš Eurolygos mūšį su Stambulo „Anadolu Efes“ tarė G.Krapikas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.