EUROLYGA 2023

G. Krapikas: „Visi prieš „Žalgirį“ žaidžia su dviguba energija“

„Man paprasčiausiai gaila vyrų darbo, nes paskui reikia įdėti daug darbo ir energijos, kad išlygintume ir persvertume rezultatą“, - kalbėjo G.Krapikas.<br>M.Patašiaus nuotr. iš archyvo
„Man paprasčiausiai gaila vyrų darbo, nes paskui reikia įdėti daug darbo ir energijos, kad išlygintume ir persvertume rezultatą“, - kalbėjo G.Krapikas.<br>M.Patašiaus nuotr. iš archyvo
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Dec 7, 2014, 7:54 PM, atnaujinta Jan 19, 2018, 6:04 PM

Kauno „Žalgirio“ krepšininkai sekmadienį per plauką išsigelbėjo nuo Utenos „Juventus“ antausio. Paskutinės atakos metu jie 76:75 išplėšė pergalę Utenoje.

Čempionų titulą ginantys kauniečiai iškovojo tryliktąją pergalę Lietuvos krepšinio lygos (LKL) čempionate ir toliau žengia pirmoje turnyro lentelės vietoje. „Juventus“ ekipai tai buvo penktoji nesėkmė. Uteniškiai su vienuolika pergaliu užima ketvirtąją vietą.

„Nenorėčiau sakyti, kad prastai nusiteikėme. Sezono pradžioje to nebuvo, bet per paskutines rungtynes pradėjome strigti. Tai kaip lengvas kompleksas, kuris persiduoda iš rungtynių į rungtynes.

Man paprasčiausiai gaila vyrų darbo, nes paskui reikia įdėti daug darbo ir energijos, kad išlygintume ir persvertume rezultatą“, - kalbėjo žalgiriečių treneris Gintaras Krapikas.

Sezono pradžioje kauniečiams jau teko nudegti nuo „Juventus“ ekipos. Antrosiose rungtynėse Kaune „Žalgiris“ 75:76 turėjo pripažinti varžovų pranašumą.

„Juventus“ komanda apskritai stebina, ne tik žaisdama prieš mus. Stebina solidžiu žaidimu. Iki praėjusių rungtynių su Klaipėdos „Neptūnu“ jie buvo iškovoję septynias pergales iš eilės, turnyro lentelėje užtikrintai užima ketvirtąją vietą. Nieko nuostabaus, kad namie jie yra ypatingai užsidegę. Visos komandos, ne tik „Juventus“, prieš „Žalgirį“ žaidžia su dviguba energija, nes nejaučia psichologinio spaudimo. Jeigu pralaimės – jų niekas nepeiks, o laimėjus visi tampa didvyriais“, - įsitikinęs G.Krapikas.

Tuo tarpu „Juventus“ strategas Dainius Adomaitis gyrė Utenos krepšininkus už kovingumą.

„Kaip vyrams jau sakiau rūbinėje, galime būti nepatenkinti, kad pralaimėjome, bet negalime būti nusivylę žaidimu, kurį demonstravome. Vyrai tikrai gerai kovojo, kaip ir buvome susitarę. Tačiau „Žalgiris“ yra aukšto lygio komanda, kuri išnaudojo savo persvarą. Jie atkovojo daugiau kamuolių puolime ir daugiau pasinaudojo antruoju šansu“, - kalbėjo D.Adomaitis.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.