EUROLYGA 2023

D. Gailius: „Norime patekti į Eurolygos istoriją!“

D.Gailius pakartojo Eurolygos rezultatyvumo rekordą.<br>EPA-ELTA nuotr.
D.Gailius pakartojo Eurolygos rezultatyvumo rekordą.<br>EPA-ELTA nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2014-12-10 20:59, atnaujinta 2018-01-19 11:41

Deividas Gailius darė viską, kad pirmasis Klaipėdos „Neptūno“ pasiplaukiojimas Eurolygoje taptų pasakiškas. Snaiperis pelnė 23 taškus ir pakartojo rezultatyvumo rekordą Eurolygoje, o „Neptūnas“ 82:72 atsirevanšavo Martynui Pociui ir jo komandos draugams iš Stambulo „Galatasaray“.

Iki sezono sensacijos – „Top 16“ etapo, klaipėdiečiams trūksta vos vienerių rungtynių.

„Neptūnas“ gali ir pralaimėti paskutinį reguliariojo sezono mačą, jei „Galatasaray“ svečiuose nenugalės Pirėjo „Olympiakos“. O tada – istorinis „Top 16“ uostas.

Tiesa, turkų nesėkmės atveju reikia tikėtis ir „Valencia“ pralaimėjimo šią savaitę Vitorijos „Laboral Kutxa“ ekipai, arba Valensijoje nenusileisti didesniu nei 6 taškų skirtumu.

„Norime patekti į Eurolygos istoriją!“ – pareiškė vešlią barzdą užsiauginęs D.Gailius

„Žaidėme su didžiule energija. Šiandien atidavėme 150 proc. jėgų. Pergalę lėmė energija, energija ir dar kartą energija, – emocijų neslėpė krepšininkas. – Didžiuojuosi mūsų miestu ir visa mūsų komanda“.

Beje, vienintelį kartą taip rezultatyviai D.Gailius žaidė pirmojo rato rungtynėse su „Valencia“.

„Žinojome rungtynių svarbą, buvome susikaupę šimtu procentų, buvome išsiaiškinę jų žaidimą ir žaidėme su energija nuo pat pradžių iki galo. Didelį vaidmenį suvaidino žiūrovai, pridėjo pasitikėjimo, energijos ir viskas pasisekė, - jau po mačo rūbinėje kalbėjo D.Gailius. - Jaučiamės gerai, kaip gali jaustis?. Visi patenkinti, laimingi, viskas super. Ar darbas dėl kito etapas padarytas? Ne, dar ne iki galo. Tik dėjom svarbų žingsnį. Dabar reikia laimėti ir nereikės skaičiavimų dėl patekimo į „Top 16“ -važiuosime dėl pergalės ir žiūrėsim, kaip išeis.“

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.