EUROLYGA 2023

„Nets“ siunčia Andrejų Kirilenką į užmirštą NBA kraštą

Andrejus Kirilenka artimiausiomis dienomis turėtų papildyti silpniausios NBA lygos komandos gretas. „Yahoo Sports“ praneša, kad 33 metų 206 cm ūgio puolėjas po rengiamų mainų tarp „Brooklyn Nets“ ir „Philadelphia 76ers" turėtų persikelti į Filadelfiją.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Dec 11, 2014, 11:16 AM, atnaujinta Jan 19, 2018, 10:53 AM

Šaltiniai praneša, kad per šiuos mainus „76ers“ gaus A.Kirilenką, 2020-ųjų naujokų biržos šaukimą ir neįvardijamą sumą pinigų už komandoje nežibantį puolėją Brandoną Daviesą. Tiesa, „Nets“ galės atleisti B.Daviesą ir nemokėti jam pagal kontraktą numatytos algos. „Nets" į Filadelfiją turėtų išsiųsti dar keletą komandai nereikšmingus vaidmenis turėjusius žaidėjus. Po šių mainų „Nets" turėtų sutaupyti apie 6,6 mln. JAV dolerių. A.Kirilenkos metinis atlyginimas - 2,6 mln. JAV dolerių.

Mainai turėtų įvykti per artimiausias dienas.

Rytų konferencijoje aštuntąją vietą užimanti „Brooklyn Nets“ komanda yra iškovojusi 8 pergales ir patyrusi 12 pralaimėjimų. Per 21 mačą vos dvi pergales turinti „Phialdelphia 76ers“ yra NBA lygos autsaiderė.

Rusijos ir JAV pilietybę turinčiu krepšininku kiek anksčiau taip pat domėjosi Davido Blatto treniruojama „Cleveland Cavaliers“ ir „Los Angeles Clippers“.

Anksčiau buvo rašoma, kad tarp kandidatų įsigyti A.Kirilenka gali būti ir „Toronto Raptors“, kuriam atstovauja Jonas Valančiūnas.

Šį sezoną A.Kirilenka sužaidė vos 36 minutes, per rungtynes renka vos po 0,4 taško ir atkovoja po 1,1 kamuolio.

Ilgiausiai - 10 sezonų - A.Kirilenka atstovavo „Utah Jazz“ komandai. Jis vieną sezoną yra vilkėjęs ir „Minnesota Timberwolves“.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.