EUROLYGA 2023

A. Sabonis jubiliejų švęs krepšinio salėje

Penkiasdešimties metų jubiliejų Palangoje nusprendusio atšvęsti

Daugiau nuotraukų (1)

Alvydas Ziabkus

Dec 16, 2014, 6:07 PM, atnaujinta Jan 19, 2018, 1:03 AM

Anksčiau A.Sabonio jubiliejaus pokylį buvo planuojama organizuoti atstatyto Palangos kurhauzo salėje. Palangos miesto taryba lapkričio mėnesį jau buvo pritarusi Lietuvos krepšinio federacijos prašymui šventiniam vakarui atleisti nuo kurhauzo patalpų nuomos mokesčio, kuris už parą būtų siekęs per 10 tūkst. litų.

Tačiau suabejojus ar jubiliejaus pokyliui numatyta kurhauzo salė gausiam svečių būriui nebus per ankšta, neseniai buvo nuspręsta šventę organizuoti Palangos sporto arenoje, kurios nuoma vienai parai kainuos 3 tūkst. litų.

Jei šventės pasiruošimui ar salės sutvarkymui pasibaigus pokyliui prireiks daugiau laiko, organizatoriai už salės nuomą mokės papildomai.

Privatus pokylis kurorto sporto arenoje vyks pirmą kartą. Iki šiol be sporto varžybų čia buvo organizuoti tik koncertai.

„Pokylio organizatoriams buvo pateiktos sąlygos, kurias pažadėta įvykdyti. Saugojant salės grindis po stalais bus patiesta kiliminė danga, o šokių aikštelė išklota specialiai atvežtu parketu.

Salėje bus įrengta pakyla, ant kurios vyks koncertas. Pokylio pradžia numatoma gruodžio 20 dienos pavakare, o pasiruošimas jam prasidės dar penktadienį vakare, iš karto po to, kai čia pasibaigs krepšinio rungtynės“, – pasakojo Sporto areną valdančio kurorto savivaldybės sporto centro direktorius Romualdas Kazlauskas.

Būsimo pokylio scenarijaus detalės yra slepiamos, tačiau šventę organizuojančios sostinės bendrovės „Anoniminių darboholikų klubas“ vadovas Giedrius Masalskis prasitarė, kad pokylyje koncertuos grupė „Rondo“, dainuos jubiliejaus svečias Gytis Paškevičius.

Įvardinti kitus atlikėjus ir papasakoti apie šventės scenarijų G.Masalskis atsisakė, nes tai būsianti staigmena jubiliatui. Šventės organizatorius tikino, kad A.Saboniui iki šiol nėra žinoma net pokylio vieta.

Šventinio vakaro metu susirinkusiesiems bus parodyta apie jubiliatą specialiai sukurta video instaliacija, šventinę programą papuoš sudėtingi apšvietimo efektai.

Pokylio valgiais rūpinasi pati jubiliato žmona Ingrida Sabonienė. Neabejojama, kad šventę aptarnaus Palangoje esančio Sabonių viešbučio „Pušų paunksnėje“ restoranas.

Į šventinį pokylį pakviesta apie 100 svečių. Tarp jų nemažai bus A.Sabonio kartos krepšininkų ir žinomų sportininkų. Spėjama, kad tarp pakviestų svečių bus ir šalies politikų.

„Pokylyje dalyvaus gausus Arvydo draugų būrys, neskirstant svečių į politikus, sportininkus ar verslininkus“, – sakė G.Masalskis. ˙

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.