EUROLYGA 2023

Darbo laukiantį S. Jasaitį apninka mintys apie karjeros pabaigą

Lietuvos rinktinės puolėjas Simas Jasaitis vis dar laukia tinkamo darbo pasiūlymo. 32 metų 202 cm ūgio krepšininkas neslepia, kartais susimąsto ir apie karjeros pabaigą.

S.Jasaitis sako sulaukęs įvairių pasiūlymų, tačiau patyrusio krepšininko pasiūlytos sąlygos netenkino.<br>D.Umbraso nuotr.
S.Jasaitis sako sulaukęs įvairių pasiūlymų, tačiau patyrusio krepšininko pasiūlytos sąlygos netenkino.<br>D.Umbraso nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Dec 18, 2014, 11:40 AM, atnaujinta Jan 18, 2018, 9:59 PM

„Visko būna. Visokių pamąstymų, susinervini, galvoji, kodėl taip yra. Gal jau užteks, bet viena diena praeina, ir jau vėl kitaip galvoji. Visko būna“, - žurnalistui Tomui Langviniui sakė S.Jasaitis.

Krepšininkas sako sulaukęs įvairių pasiūlymų, tačiau patyrusio puolėjo klubų pasiūlytos sąlygos netenkino.

„Buvo tų pasiūlymų iš įvairių šalių. Bet jie manęs nelabai tenkino. Nežinau, gal mano tokios ambicijos. Pačiam jau nedaug liko žaisti, tai ir norisi geresnės sutarties. Aišku, tas laukimas nelengvas, nervina. Per televiziją matai, kaip žaidžia draugai. Vis tiek tas krepšinis įaugęs širdyje. Visada norisi žaisti. O paskiau galvoji, na, va, būčiau pasirašęs ir dabar žaisčiau. Bet yra, kaip yra. Tikiuosi, iki Naujųjų metų ar po jų jau kažkas tokio atsiras.

Jeigu būna daugiau pasiūlymų, tai žiūri, susidėlioji pliusus ir minusus, kur tau geriau. Koks treneris, žaidėjai, klubo istorija. Jeigu komanda žaidžia Europos taurėje ar Eurolygoje, tai vis tiek jau tada ir pinigai gali būti mažesni. Bet jeigu komanda iš kokios Afrikos ar Libano, tada norisi kuo daugiau uždirbti, kad senatvei būtų“, - T.Langviniui krepšininkas aiškino kaip renkasi komandą.

Praėjusį sezoną S.Jasaitis rungtyniavo Krasnodaro „Lokomotiv“ komandoje, o vasarą su Lietuvos rinktine žaidė pasaulio čempionate Ispanijoje.

Puolėjas norėtų ir šią vasarą ginti Lietuvos garbę Europos čempionate, tačiau supranta, kad nežaisdamas sezono metu, Jono Kazlausko kvietimo negaus.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.