EUROLYGA 2023

K. Maksvytis: „Jie buvo geresni, mes – per lėti“

K.Maksvytis teigiamai įvertino savo ekipos pasirodymą Eurolygoje.<br>G.Šiupario nuotr. iš archyvo
K.Maksvytis teigiamai įvertino savo ekipos pasirodymą Eurolygoje.<br>G.Šiupario nuotr. iš archyvo
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Dec 18, 2014, 10:15 PM, atnaujinta Jan 18, 2018, 8:53 PM

„Varžovai buvo stipresni, o mes visur lėtesni“, - konstatavo Kazys Maksvytis, kai jo Klaipėdos „Neptūnas“ bejėgiškai 65:103 lemiamas rungtynes Eurolygos D grupėje pralaimėjo „Valencia“ krepšininkams.

„Tikėkimės, kad ta patirtis, kurią sukaupėme Eurolygoje, mums padės Europos taurės varžybose“, - Ispanijoje kalbėjo K.Maksvytis.

Pralaimėjęs „Neptūnas“ dar vylėsi, kad Pirėjo „Olympiakos“ nugalės Stambulo „Galatasaray“ komandą ir taip leis uostamiesčio ekipai žengti į Eurolygos „Top 16” etapą, tačiau Martyną Pocių turintis Turkijos klubas šventė pergalę ir pats pasiėmė bilietą.

„Žinoma, kad apmaudu, visa tai buvo pasiekiama ranka. Su žaidėjais rūbinėje prisiminėme dvikovą, vykusią Klaipėdoje, su „Olimpiakos“ ekipa. Tąkart galėjome laimėti, tačiau varžovai išplėšė pratęsimą ir mes apmaudžiai pralaimėjome rezultatu 81:85. Kai dabar atsuki laiką atgal, suvoki, kad šios rungtynės mums būtų atvėrusios kelią į „Top 16“ etapą. Visgi, paanalizavus mūsų debiutą Eurolygoje, vertinu teigiamai. Iškovojome keturias pergales. Tai tikrai nėra blogai. Juk kovėmės su išties galingomis ekipomis. Mūsų dvikovos tarptautiniuose vandenyse dar nesibaigia, dabar mūsų tikslas - kuo geriau pasirodyti Europos taurės varžybose. Žinome su kuo teks susitikti, tačiau apie varžovus nebuvo kada mąstyti ir juos analizuoti, visas dėmesys buvo sukoncentruotas dvikovai su „Valnencia“ ekipa“, - sakė K.Maksvytis.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.