EUROLYGA 2023

Į Dalasą išvykstantis R.Rondo jautriai atsisveikino su gerbėjais

Rajonas Rondo atsisveikina su Bostonu. Nuo 2006-ųjų „Celtics“ ekipai atstovavęs įžaidėjas keliasi į „Dallas Maverics“. Ketvirtadienio naktį klubai pasiekė susitarimą.

USA Today/Scanpix nuotr.
USA Today/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2014-12-19 18:51, atnaujinta 2018-01-18 18:42

Mainais už 28 metų 185 cm ūgio krepšininką „Celtics“ gavo Brandaną Wrightą, Jameerą Nelsoną, Jae Crowderį ir du naujokų biržos šaukimus.

Visą savo karjerą Bostone praleidęs R.Rondo emocingai atsisveikino su „Celtics“ gerbėjais.

„Laikas, praleistas Bostone, man reiškia labai daug. Šiame mieste užaugai ir kaip žaidėjas, ir kaip žmogus. Meilė, kurią jaučiu labiausiai atsidavusiems ir palaikantiems gerbėjams visoje lygoje, yra neišmatuojama. Mano komandos draugai pastaruosius sezonus atidavė visą širdį. Jie – vieni sunkiausiai dirbančių vaikinų, su kuriais man yra tekę žaisti. Linkiu jiems geriausio. Esu laimingas, kad geriausius metus praleidau „Celtics“ organizacijoje, šiame mieste, su šiais gerbėjais.

Galimybė žaisti su tokiais vaikinais, kaip Dirkas Nowitzki, Monta Ellis, Tysonas Chandleris ir jaunasis talentas Chaldleris Parsonsas labai jaudina. Žiūriu į priekį ir tikiuosi Dalase nuveikti ką nors ypatingo“, - socialiniame tinkle „Facebook“ rašė R.Rondo.

Šį sezoną R.Rondo rinko po 8,3 taško, atkovodavo po 7,5 kamuolio, atlikdavo po 10,8 rezultatyvaus perdavimo.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.