EUROLYGA 2023

Paaiškėjo, kiek negalės rungtyniauti Willas Cherry

Mažeikiiuose pirmojo kėlinio pabaigoje pasisuko čiurną ir nebegrįžo į aikštę.<br>M.Kulbio nuotr.
Mažeikiiuose pirmojo kėlinio pabaigoje pasisuko čiurną ir nebegrįžo į aikštę.<br>M.Kulbio nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Dec 23, 2014, 11:15 PM, atnaujinta Jan 18, 2018, 9:34 AM

Kauno „Žalgiris“ prieš pat Kalėdas vos nesusigadino sau švenčių. Nors LKL čempionate žalgiriečiai 95:47 nušlavė „Mažeikių“ klubą, traumą patyrė Lietuvos čempionų naujokas Willas Cherry.

23 metų 185 cm ūgio amerikietis pirmojo kėlinio pabaigoje susižeidė čiurną ir atsisėdęs ant atsarginių suolo daugiau nuo jo nebepakilo.

„Žalgirio“ gydytojai šaldė krepšininkui čiurną. Per 9 minutes amerikietis spėjo pelnyti 4 taškus, atkovoti 3 kamuolius ir atlikti 3 rezultatyvius perdavimus.

„Atrodo, kad nieko rimto, – komentuodamas W.Cherry būklę atsipūtė G.Krapikas. – Manau, jis pora dienų negalės žaisti. Gerai, kad dabar turime tų šventinių dienų. Tikiu, kad rungtynėms su „Galatasaray“ galėsime ruoštis visi kartu.“

Pirmąsias rungtynes „Top 16“ etape Stambule „Žalgiris“ žais gruodžio 30-ąją.

„Žalgiris“ dėl traumos sezono pradžioje jau buvo netekęs kito įžaidėjo Maaliko Waynso, kuris išvyko gydytis į JAV ir abipusiu susitarimu nutraukė kontraktą. Todėl G.Krapiko pulsas matant skausmo perkreiptą legionieriaus veidą buvo gerokai padidėjęs.

Iš pradžių „Žalgirį“ į pergalės vedė dvidešimtmečiai Vaidas Kariniauskas ir Lukas Lekavičius, bet Eurolygos reguliariajam sezonui įsibėgėjus, žaidimas ėmė gerokai strigti, todėl kauniečiai pasistiprino NBA patirties turinčiu atakų organizatoriumi.

Tačiau G.Krapikas nenori, kad W.Cherry surytų visą jaunųjų žalgiriečių žaidimo laiką.

„Nenoriu, kad tie du jauni vyrai, kurie taip stengėsi tuos kelis mėnesius, stipriai nukentėtų dėl žaidimo minučių. Bandysiu kombinuoti laiką, kad vienu metu žaistų du įžaidėjai“, – tikino G.Krapikas.

Jis liko patenkintas žalgiriečių užsidegimu paskutiniosioms rungtynėms prieš Kalėdas. „Žalgiris“ Mažeikių miesto ekipai savo žaidimu nepaliko jokių vilčių.

„Džiugu, jog prieš rungtynes komanda išgirdo mano žodžius, kad artėja keletas laisvų dienų ir smagiau tas dienas praleisti su pakilia nuotaika. Turėjome atlikti tai, kas mums priklauso. Džiugu, kad vyrai suprato, jog šventės dar neprasidėjo ir jos ateis tik po rungtynių. Visi žaidėjai sąžiningai kovėsi. Praleidome tik 47 taškus. Reiškia, kad energija ir užsivedimas davė savo vaisių“, – kalbėjo G.Krapikas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.