EUROLYGA 2023

„Galatasaray“ treneris džiaugėsi, kad pokalbis rūbinėje padėjo

E.Atamanas pasidžiaugė J.Carterio žaidimu.<br>AFP/Scanpix nuotr. iš archyvo
E.Atamanas pasidžiaugė J.Carterio žaidimu.<br>AFP/Scanpix nuotr. iš archyvo
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Dec 30, 2014, 11:02 PM, atnaujinta Jan 17, 2018, 9:07 PM

Kauno „Žalgirio“ krepšininkai nesėkme pradėjo Eurolygos „Top 16“ etapo E grupės varžybas. Žalgiriečiai išvykoje 69:78 nusileido Stambulo „Galatasaray“ ekipai.

Po rungtynių varžovų treneris Erginas Atamanas džiaugėsi, kad pokalbis su žaidėjais, įvykęs persirengimo kambaryje, davė naudos.

„Pagrindinis veiksnys, lėmęs pergalę, buvo gynyba. Per didžiąją pertrauką kalbėjome, kad turime būti agresyvesni, tai pridės mums pasitikėjimo. Vyrai kovėsi. Tai buvo puikios rungtynės Justinui Carteriui. Jis yra labai svarbus žaidėjas mums“, - sakė „Galatasaray“ treneris E.Atamanas.

Spurtą trečiajame kėlinyje pradėjo Sinanas Guleras. Trečiajame ketvirtyje jis pelnė 8 iš 22 komandos sumestų taškų. Iš viso jo sąskaitoje – 14 taškų ir 7 atkovoti kamuoliai.

„Labai svarbu, kad laimėjome namuose, net jei ir žaidėme be savo gerbėjų. Pirmoje rungtynių pusėje buvome lėti ir nežaidėme tokio krepšinio, kokio norėtume. Tačiau puikiai kovėmės antroje pusėje ir iškovojome gerą pergalę“, -sakė S.Guleras.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.