EUROLYGA 2023

M. Kuzminskas domina NBA: sąraše - „Lakers“ ir „Jazz“

2011 metų NBA naujokų biržoje dalyvavęs, tačiau šanso sužaisti negavęs Mindaugas Kuzminskas gali praverti pajėgiausios krepšinio lygos duris. „Basketball Insiders“ pranešė, kad 25 metų 205 cm ūgio puolėjas domina keletą NBA klubų.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jan 8, 2015, 3:44 PM, atnaujinta Jan 16, 2018, 3:49 PM

Malagos „Unicaja“ komandoje sėkmingai žaidžiantis M.Kuzminskas jau kitą sezoną gali tapti Kobe Bryanto partneriu „Los Angeles Lakers“ klube. Jis taip pat domina „Utah Jazz“ ekipą.

„M.Kuzminskas šį sezoną žaidžia produktyviai, tad tikrai yra susidomėjimo iš NBA. Ekipos jau kalbėjo su „Unicaja“, tačiau nieko realaus šią akimirką nėra“, - „Basketball Insiders“ sakė krepšininko agentas Tadas Bulotas.

„Lakers“ ir „Jazz“ - tik du klubai iš ilgesnio sąrašo. NBA ekipų agentai domisi M.Kuzminsko sutarties detalėmis. Vasarą Lietuvos rinktinės krepšininkas taps apribotu laisvuoju agentu ir jis dar priklausys Malagos komandai, tačiau T.Bulotas tvirtina, kad Ispanijos ekipa gali atverti kelią Mindaugui į NBA.

„M.Kuzminskas gali palikti „Unicaja“, tačiau yra didelė NBA išpirka ir netgi didesnė Eurolygos išpirka, - sakė T.Bulotas. - Jeigu „Unicaja“ gerai pasirodys Ispanijos pirmenybėse ir Eurolygoje, klubui gali būti naudingiau sumažinti išpirką ir parduoti Mindaugą. Kitu atveju jis galėtų klubą nemokamai palikti po kito sezono.“

M.Kuzminskas po sezono gali dalyvauti NBA Vasaros lygoje Las Vegase. „Galvojame apie tai“, - sakė agentas, pabrėžęs, kad lietuvis „Unicaja“ klube jaučiasi gerai.

„Jis geriausioje lygoje – be NBA – pasaulyje. Jam patinka miestas. Mindaugas žaidžia su treneriu, kuris jį pasikvietė po darbo Lietuvoje“, - sakė T.Bulotas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.