EUROLYGA 2023

Virginijus Šeškus: „Ir vėl tas pats“

V.Šeškus daugiausia pyko dėl gynybos vienas prieš vieną.<br>M.Kulbio nuotr.
V.Šeškus daugiausia pyko dėl gynybos vienas prieš vieną.<br>M.Kulbio nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jan 28, 2015, 11:43 PM, atnaujinta Jan 14, 2018, 6:36 PM

Virginijus Šeškus svajojo, kad Vilniaus „Lietuvos ryto“ krepšininkams 70 į savąjį krepšį praleistų taškų taps riba, tačiau Sevilijoje sostinės klubo gynyba vėl buvo skylėta. „Sevilla“ krepšininkai vien ketvirtajame kėlinyje pelnė 30 taškų ir ketvirtosiose Europos taurės turnyro „Last 32“ etapo L grupės rungtynėse pranoko „Lietuvos rytą“ 88:82. 

„Aišku, vėl tas pats – vėl gynyba vienas prieš vieną“, – po rungtynių dantimis griežė V.Šeškus.

Daugiausia trenerio kritikos sulaukė būtent žaidėjų veiksmai ginantis. „Sevilla“ pataikė 44 proc. dvitaškių (17/38) ir net 52 proc. tritaškių (12/23).

„Aišku, jie pataikė gal penkis fantastinius tritaškius. Vieną – iš aštuonių, vieną – iš devynių metrų. Bet čia – ne pasiteisinimas, nes viskas priklauso nuo mūsų. Kai kurie žaidėjai turi suprasti, kad gynyba prasideda nuo žaidimo vienas prieš vieną“, – pirštais nerodė „Lietuvos ryto“ strategas.

V.Šeškus pasakojo, kad kai „Lietuvos rytas“ pirmavo 8 taškais, komandai pritrūko ramybės.

Treneris taip pat pasigedo apsirgusių Simo Jasaičio ir Mindaugo Lukauskio. Pirmasis dėl aukštos temperatūros apskritai negalėjo žaisti ir dar prieš rungtynes grįžo atgal į viešbutį, o M.Lukauskis bandė žaisti, tačiau per 10 minučių neišsiskyrė.

„Matėte, kaip po traumos į aikštę grįžo T.Leslie (2 tšk. per 13 min. – Red.). Praktiškai žaidėme be lengvųjų krašto puolėjų. Bandėme G.Oreliką, net – B.Baroną“, – teigė V.Šeškus.

„Lietuvos ryto“ komanda po nesėkmės Sevilijoje smuktelėjo į trečiąją turnyro lentelės vietą. Likus dviems turams iki „Last 32“ etapo pabaigos, „Lietuvos rytas“ nebeturi prabangos barstyti taškų prieš Zgoželeco „Turow“ ir Ostendės „Telenet“ komandas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.