EUROLYGA 2023

V. Šeškus: „Reikia pripažinti, kad nesame geros formos“

V.Šeškus.<br>M.Kulbis.
V.Šeškus.<br>M.Kulbis.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Feb 1, 2015, 6:31 PM, atnaujinta Jan 14, 2018, 10:38 AM

„Vėl padarėme žiūrovams įdomią pabaigą“, – sakė Virginijus Šeškus. Jo treniruojama Vilniaus „Lietuvos ryto“ komanda Lietuvos krepšinio lygoje (LKL) savo aikštėje 79:76 nugalėjo Utenos „Juventus“ krepšininkus.

„Sunkios buvo rungtynės. Bet, kas keisčiausia, tai jau ketvirtosios ar penktosios rungtynės, kai turėdami persvarą ketvirtame kėlinyje ją iššvaistome.

Padarėme 18 klaidų, dauguma jų – vaikiškos. Gale, kai jau galėjome tiesiog laikyti kamuolį, priėmėme neteisingus sprendimus. Reikia pripažinti, kad šiuo metu nesame geros, optimalios formos.

Šiandien vieną rungtynių pusę naudojome vieną, o antrojoje – kitą gynybos sistemą. Jei pabaigoje nebūtume praleidę 10 taškų, būtume įvykdę, ką kalbėjome prieš rungtynes. Planavome įmesti iki 70 taškų. Nepavyko.

Bet džiaugiuosi, pamatėme, kur yra mūsų klaidos ir iš jų mokysimės“, – kalbėjo V.Šeškus.

Šiose rungtynėse vilniečiams nepadėjo Simas Jasaitis bei Billy Baronas, Mindaugas Lukauskis rungtyniavo ką tik pasveikęs po ligos. Dėl tėvo mirties į Ukrainą yra išvykęs Kyrylas Natiažka.

Dainius Adomaitis apgailestavo, kad tam tikroms akimirkomis leido vilniečiams atitolti.

„Į agresyvumą neatsakėme agresyviu žaidimu ir jie pabėgo. Negalima leisti tokiai komandai spurtuoti ir atsidurti patogioje situacijoje. O pabaigoje – baudos, vienas švilpukas ir gali viskas kitaip pakrypti“, – kalbėjo „Juventus“ strategas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.