EUROLYGA 2023

J. Nicholsonas nebenori stebėti „Los Angeles Lakers“ rungtynių

Ieškote kelių vietų parteryje pamišusiems sirgaliams į „Los Angeles Lakers“ rungtynes? Kreipkitės į legendinį aktorių Jacką Nicholsoną – trijų „Oskarų“ laimėtoją ir seną, ištikimą šios komandos gerbėją. Aktorius pareiškė, kad „Los Angeles Lakers“ rungtynės jam nebeteikia džiaugsmo ir jis pasirengęs už nominaliąją kainą parduoti savo vietą NBA varžyboms stebėti sporto arenoje „Staples Center“.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Feb 23, 2015, 12:37 PM, atnaujinta Jan 12, 2018, 2:10 PM

„Geros naujienos? Jūs turite galimybę sėdėti šalia Lenardo DiCaprio ir Marko Wahlbergo...“ – gundo leidinys „TMZ Sports“. O viena komentatorė kreipiasi į garsųjį „Lakers“ aistruolį: „Pone Nicholsonai, labai norėčiau jūsų bilietų! Už mokytojo atlyginimą sunku bilietus įpirkti. Mano vyrui patinka „Lakers“! Puikios jums dienos!“

„Iš tiesų labai liūdna... Nicholsonas ištisus dešimtmečius buvo nuolatinis „Lakers“ rungtynių stebėtojas... Įtariame, kad prie to didžia dalimi prisidėjo siaubingi komandos rezultatai“, – apgailestauja leidinys.

Nors komandos sudėtyje yra superžvaigždė Kobe Bryantas, „Lakers“ šį sezoną žaidžia siaubingai. Komanda, per 17 pastarųjų rungtynių laimėjusi tik kartą, užima priešpaskutinę vietą Vakarų konferencijoje, ir greičiausiai vėl nepateks į atkrintamąsias varžybas. Pergalėms klubo negali įkvėpti nei ištikimi aistruoliai, nei pornografijos žvaigždė Sadie Santana, pažadėjusi nemokamai aptarnauti visus „Lakers“ krepšininkus, jeigu jie reguliariajame čempionate pelnys 47 pergales.

Priminsime, kad „Los Angeles Lakers“ – viena garsiausių NBA komandų. Ji 16 kartų pelnė čempiono vardą ir ją lenkia tik viena komanda – „Boston Celtics“ (17 pergalingų sezonų).

Parengė Leonas Grybauskas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.