EUROLYGA 2023

G. Krapikas įvardijo nesėkmės priežastis, K. Maksvytis juokavo

G.Krapikas teigė, kad žalgiriečiai nebuvo pakankamai agresyvūs gindamiesi per rungtynes su „Neptūnu“.<br>M.Patašiaus nuotr.
G.Krapikas teigė, kad žalgiriečiai nebuvo pakankamai agresyvūs gindamiesi per rungtynes su „Neptūnu“.<br>M.Patašiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt ir lkl.lt inf.

Mar 1, 2015, 7:09 PM, atnaujinta Jan 11, 2018, 10:47 PM

Klaipėdos „Neptūno" treneris Kazys Maksvytis džiaugėsi gera krepšininkų energija, o „Žalgirio" treneris Gintaras Krapikas jos pasigedo po LKL rungtynių Kaune. Ten „Neptūnas“ įveikė „Žalgirį“ 90:86.

„Šiandien nebuvome ta komanda, kokia esame įprastai. Jei priešininkas mūsų arenoje įmeta 90 taškų, vadinasi, kažkas buvo blogai, – sakė „Žalgirio" treneris Gintaras Krapikas. – Mes įmetėme savo vidurkį, bet mūsų problema buvo gynyba.

Šįkart nebuvome tokie pikti ir agresyvūs, kaip įprasta. To pritrūko.“

Klaipėdos komandos treneris Kazys Maksvytis pastarąsias dvi savaites po dviejų pralaimėjimų „Šiauliams“ ir Pasvalio „Pieno žvaigždėms“ atgavo gerą nuotaiką.

„Rūbinėje juokavome, kad ar galima laikyti, kad patekome į duobę, jei dusyk per dvi savaites nugalime „Žalgirį“? – kalbėjo K.Maksvytis. – Prieš rungtynes netryškau optimizmu, nes komandoje jaučiamas moralinis ir fizinis nuovargis po sunkios sezono dalies.

Džiaugiuosi, kad po negražių pralaimėjimų komanda atsitiesė ir sužaidė solidžias rungtynes.“

Donatas Zavackas ir visa „Neptūno“ komanda buvo nubausta techninėmis pražangomis sekmadienio rungtynėse, bet dabar K.Maksvytis dėl to nesigraužė.

„Gavome technines pražangas, bet atsarginių žaidėjų suolas buvo labai gyvas. Buvome nusprendę elgtis tyliai, bet pralaimėjome taurės varžybas „Šiauliams“, o paskui LKL mačą Pasvaliui, – priminė „Neptūno" treneris. – Dabar tikslas išlaikyti taip pat aktyvius žaidėjus ant suolo, tik be techninių pražangų.“

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.