EUROLYGA 2023

G. Krapikas dėl pralaimėjimo kaltino ūgio trūkumą

G.Krapikas.<br>AFP/Scanpix nuotr. iš archyvo
G.Krapikas.<br>AFP/Scanpix nuotr. iš archyvo
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2015-03-05 00:20, atnaujinta 2018-01-11 14:23

Kauno „Žalgirio“ krepšininkams nepavyko į Vokietijos parsivežti svarbios pergalės. Eurolygos „Top 16“ etapo E grupės rungtynėse Lietuvos čempionai 72:80 nusileido Berlyno ALBA komandai.

Šiose rungtynėse kauniečiai vertėsi be dviejų aukštaūgių.  Namie liko Robertas Javtokas, pirmadienį netekęs tėvo. Su komanda neišvyko ir Artūras Gudaitis, kuris gydosi traumą.

Tai lėmė pralaimėtą kovą dėl atšokusių kamuolių. Varžovai sugriebė 35, tuo tarpu svečiai – perpus mažiau (17).

„Netekome dviejų aukštaūgių, todėl ūgiu tikrai nusileidome varžovams. Žaidžiant prieš gerą komandą, kaip ALBA, mums tiesiog neužteko ūgio.

Jie nusipelno pergalės. Antroje rungtynių dalyje pradėjo dar geriau pataikyti ir pakeitė gynybą prieš mūsų snaiperius“, – kalbėjo „Žalgirio" treneris Gintaras Krapikas.

Tuo tarpu, svarbią pergalę iškovojusios ALBA komandos treneris Saša Obradovičius džiaugėsi, kad pavyko iškovoti pergalę net ir be trijų svarbių žaidėjų.

„Būtina pabrėžti, kad žaidėme be trijų svarbių krepšininkų ir vis tiek laimėjome. Labai džiaugiuosi. Išlaikėme viltį patekti į kitą etapą ir kausimės iki galo“, – sakė strategas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.