EUROLYGA 2023

Buvęs D.Rediko treneris: „Jam reikia susimąstyti, kuo nori būti“

Prieš kelias savaites 22 metų krepšininkas Dovydas Redikas išvyko iš Jėkabpilio, Latvijos klubo vadovams pasakęs, kad mirė jo tėvas. Klubas užsakė skelbimą į laikraštį su užuojauta dėl tėvo mirties ir davė jam laisvų dienų. Tačiau paaiškėjo, kad krepšininko tėvas – gyvas ir sveikas. Latviams kilo kitų klausimų – kur tada buvo D.Redikas?

D.Redikas Latvijoje sukėlė tikrą skandalą.<br>D.Umbraso nuotr. iš archyvo
D.Redikas Latvijoje sukėlė tikrą skandalą.<br>D.Umbraso nuotr. iš archyvo
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Apr 2, 2015, 5:11 PM, atnaujinta Jan 7, 2018, 4:32 PM

„Profesionalo karjerai tai bus didelis minusas“, – „Lietuvos ryto" televizijai sakė buvęs D.Rediko treneris Mantas Šernius. Jis su skandalingai pagarsėjusiu krepšininku pernai dirbo Pasvalio „Pieno žvaigždžių“ klube, kur buvo asistentu. Dabar M.Šernius – vyriausias ekipos treneris.

„Visa ši istorija – asmeninis jo reikalas, bet treneriai ir komandos vadovai buriant ekipas atsižvelgia į tokius dalykus. Gerai tiek, kad tai paaiškėjo tokiu metu, kai jis dar turi laiko apsispręsti, ką nori veikti gyvenime“, – sakė M.Šernius.

Jis teigė, kad „Jekabpils“ žaidėjui D.Redikui krepšinis – itin svarbus, tačiau jam koją kiša už aikštės ribų pasirenkamas gyvenimo būdas.

„Sugebėjimų žaisti geruose klubuose jis turi. Talento tikrai yra, bet jam jau reikia kelti klaustuką, kuo jis nori tapti gyvenime“, – sakė specialistas.

M.Šernius teigė, kad Pasvalyje su keistu D.Rediko elgesiu susidurti neteko.

„Tai mažas miestas, tad gal ir nebuvo kur kažką veikti. Atsimenu, kad rytais mėgdavo ateiti išsikvepinęs, tad esu davęs porą pastabų“, – sakė M.Šernius.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.