EUROLYGA 2023

J. Kazlauskas: „D.Motiejūno šansai žaisti rinktinėje – nedideli“

Jonas Kazlauskas skambino Donatui Motiejūnui, kai JAV pasklido žinia apie „Houston Rockets“ krepšininko ateitį, o dabar tiesiog laukia aukštaūgio operacijos.

J.Kazlauskas neslėpė, kad D.Motiejūnas – itin svarbus rinktinės žaidėjas.<br>G.Šiupario nuotr. iš archyvo
J.Kazlauskas neslėpė, kad D.Motiejūnas – itin svarbus rinktinės žaidėjas.<br>G.Šiupario nuotr. iš archyvo
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2015-04-09 13:06, atnaujinta 2018-01-07 05:49

„Reabilitacija galėtų trukti 3-4 mėnesius. Tokiu atveju šansai žaisti rinktinėje – labai nedideli. Jeigu įvertinsime viską – naują sutartį, traumą, šansai nedideli“, – „Lietuvos ryto" televizijai sakė Lietuvos krepšinio rinktinės strategas J.Kazlauskas.

Strategas ne veltui užsiminė apie sutartį – sėkmingą sezoną sužaidęs D.Motiejūnas vasarą gali tikėtis siūlymo pratęsti bendradarbiavimą su „Rockets“. Jo sutartis su „Rockets“ galioja iki 2016 metų vasaros, bet jau nuo liepos pirmosios klubas gali siūlyti D.Motiejūnui sutarties pratęsimą.

Tačiau Lietuvos krepšinio federacijos (LKF) generalinis sekretorius Mindaugas Špokas pabrėžė, kad pirmiausia reikia sulaukti žinių iš medikų.

„Reikia, kad operacija pavyktų gerai. Mūsų rūpestis – ir dar kiti metai. „Rockets“ moka atlyginimą ir klubui D.Motiejūnas labai svarbus. Visi esame nusiminę. Nieko gero. Bet reikia žiūrėti į priekį. Traumos – sporto dalis, gaila, kad taip nutinka mūsų pagrindiniams žaidėjams“, – „Lietuvos ryto" televizijai sakė M.Špokas.

Palaukti žinių iš medikų siūlė ir J.Kazlauskas, bet jis neslėpė, kad D.Motiejūno netektis rinktinei būtų sunki.

„“Dabar nėra, ką vertinti. Reikia laukti ir žiūrėti, kas bus. Bet be abejo, kad Donatas – vienas žaidėjų, apie kurį turėtų suktis rinktinės žaidimas. Jo netektis būtų didelė, bet dar nėra ko liūdėti. Pažiūrėsime, kaip bus.“, – sakė J.Kazlauskas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.