EUROLYGA 2023

R. Javtokas: „D. Motiejūno praradimas – milžiniškas nuostolis“

Nuo trečiadienio vakaro Lietuvos krepšinio ritmas sustojo ties Donatu Motiejūnu. „Houston Rockets“ klubas paskelbė, kad 24 metų 213 cm ūgio puolėjas šį sezoną NBA nepasirodys. D.Motiejūną nugaros trauma privertė gultis ant operacinės stalo, o reabilitacija gali trukti 3-4 mėnesius.

R.Javtokas teigė, kad D.Motiejūno praradimą tektų kamšyti visai komandai.<br>D.Umbraso nuotr.
R.Javtokas teigė, kad D.Motiejūno praradimą tektų kamšyti visai komandai.<br>D.Umbraso nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Martynas Suslavičius

Apr 9, 2015, 3:29 PM, atnaujinta Jan 7, 2018, 5:17 AM

Lietuvos rinktinės treneris Jonas Kazlauskas dabar atidžiai seka įvykius, bet neslepia, kad šansai D.Motiejūną išvysti nacionalinėje ekipoje – labai maži.

„Milžiniškas nuostolis, – tokiais žodžiais D.Motiejūno galimą praradimą įvardijo Robertas Javtokas. – O dar paskutiniu metu jis demonstravo tokį žaidimą... Bet aš vis dar tikiu, kad jis atsities. Jis tikrai būtų davęs nemažai. Dabar visi turės kompensuoti jo netektį. Tikrai blogai, kad taip nutiko, bet tikėkimės, kad jis dar pasveiks.“

D.Motiejūno išbraukti dar negalima – savo žodį turėtų tarti medikai ir klubo atstovai. Būtent su šiomis mintimis gyvena ir krepšinio aistruoliai, kurie tiki, kad galiausiai viskas baigsis gerai.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.