EUROLYGA

Lietuviai sužinojo varžovus universiadoje

Pirmadienį Pietų Korėjos mieste Kvandžu buvo ištraukti 2015 m. universiados krepšinio turnyro burtai. Burtų traukimą stebėjo Lietuvos studentų sporto asociacijos generalinė sekretorė Indrė Čelkienė, praneša LKF.

Lietuvos studentus treniruos D.Adomaitis.<br>P.Mantauto nuotr.
Lietuvos studentus treniruos D.Adomaitis.<br>P.Mantauto nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2015-04-13 11:35, atnaujinta 2018-01-06 23:34

Universiadoje dalyvausianti Lietuvos studentų rinktinė pateko į C grupę, kurioje dėl patekimo į antrąjį etapą kovos su Australijos, Suomijos, Japonijos, Prancūzijos ir Taivano studentų rinktinėmis.

„Viskas priklauso nuo to, ką tos šalys atsiųs į universiadą, – sužinojęs burtus sakė Lietuvos studentų rinktinės vyr. treneris Dainius Adomaitis. – Pavyzdžiui, Australija ir Suomija į praėjusią Universiadą žiūrėjo rimtai, atsiuntė komandas, kurių sudėtyje buvo ir nacionalinių rinktinių žaidėjų. Kaip bus dabar, negaliu pasakyti. Aišku tiek, kad dėl pergalių reikės kovoti“.

Lietuvos studentų rinktinės sudėtis turėtų paaiškėti gegužės viduryje. Į pirmąją treniruočių stovyklą kandidatai rinksis birželio 1 d. Kaune.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
„Lietuva tiesiogiai“: kuo baigsis V. Blinkevičiūtės žaidimas su rinkėjais?