EUROLYGA 2023

Lažybų šešėlis LKL: įtarimų sukėlusios rungtynės – nukeltos

Ketvirtadienį Kėdainiuose turėjusi vykti Lietuvos krepšinio lygos (LKL) dvikova tarp Kėdainių „Nevėžio“ ir „Mažeikių“ ekipų sukėlė įtarimų.

LKL rungtynės sukėlė įtarimų.<br>M.Patašiaus asociatyvi nuotr.
LKL rungtynės sukėlė įtarimų.<br>M.Patašiaus asociatyvi nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Apr 16, 2015, 5:58 PM, atnaujinta Jan 6, 2018, 3:46 PM

Dėl galimai sutartos rungtynių baigties nuspręsta mačą atidėti. „Gavus Lošimų priežiūros tarnybos prie Lietuvos Respublikos finansų ministerijos raštą bei vidinės informacijos, Lietuvos krepšinio lyga informuoja, jog dėl galimai sutarto susitikimo baigties yra nukeliamos Lietuvos krepšinio lygos (LKL) čempionato rungtynės tarp Kėdainių „Nevėžio“ ir „Mažeikių“ komandų“, – rašoma LKL pranešime.

LKL vykdys vidinį tyrimą, po kurio paaiškės šių rungtynių data ir laikas. Daugiau informacijos žadama pateikti artimiausiu metu.

„Bet kokia informacija ir įtarimai, jog mūsų čempionato rungtynės gali būti parduotos ar kitaip klastojamas jų rezultatas, yra tiriama ir mes jos tikrai nepraleisime pro akis.

Jeigu paaiškėtų, jog klubai yra įsivėlę į lažybas, lyga bus negailestinga ir jiems grės rimtos baudos ir diskvalifikacijos“, – LKL.lt puslapiui teigė LKL prezidentas Remigijus Milašius.

Primename, kad lažybų skandale „Nevėžio“ klubas šiais metais atsiduria jau ne pirmą kartą. 

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.