EUROLYGA 2023

Jonas Valančiūnas ir „Raptors" toliau peikiami

„Toronto Raptors“ komanda – ant bedugnės krašto. Ji pralaimėjo trečiąsias NBA atkrintamųjų varžybų rungtynes ir serijoje iki keturių pergalių atsilieka 0-3.

J.Valančiūnas nusleido tiesioginiam savo varžovui M.Gortatui.<br>USA Today Sports/Scanpix nuotr.
J.Valančiūnas nusleido tiesioginiam savo varžovui M.Gortatui.<br>USA Today Sports/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Apr 25, 2015, 1:06 PM, atnaujinta Jan 5, 2018, 10:27 PM

„Raptors" trečiosiose rungtynėse išvykoje 99:106 nusileido „Washington Wizards“ komandai.

„Pikta. Ne liūdna, ne apmaudu, bet pikta, nes tikėjau šia komanda. Tačiau atkrintamųjų varžybų šviesos apnuogino tiesą: „Raptors" tiesiog nėra pakankamai gera.

Pergalės prieš „Cleveland Cavaliers“, „San Antonio Spurs“, „Atlanta Hawks“ sukūrė iliuziją, kad komanda šį sezoną blizgės“, – rašoma portale raptorsrepublic.com.

Vis dėlto, po kiekvieno pralaimėjimo „Raptors" treneriams ir žaidėjams skirtų kritikos strėlių tik daugėja.

„Kyle'as Lowry žaidžia per skausmus, bei yra beveik nekontroliuojamas kontroliuojamas. DeMaro DeRozano žaidimas vis gerėja, bet komandai tai vis tiek nepadeda. Terence'o Rosso ir Jono Valančiūno perspektyvos taip ir lieka perspektyvomis. Jie per dažnai stringa, bandydami užpildyti lyderio trūkumą“, – rašoma portale.

Išpeiktas buvo ir J.Valančiūnas. Jis aikštėje praleido 25 minutes, pasižymėjo 8 taškais (4/10 dvit.), sugriebė 10 atšokusių kamuolių, suklydo 2 ir prasižengė 4 kartus.

Jo tiesioginis oponentas iš Lenkijos Marcinas Gortatas pelnė 25 taškus, atkovojo 12 kamuolių ir blokavo 4 metimus. Jis buvo rezultatyviausias „Wizards“ gretose.

„Pirmajame kėlinyje Jonui sulaukė trijų blokų. Dukart tai padarė Drew Goodenas. M.Gortatas visą mačą darė ką norėjo, o JV gynyboje atsiliko keliais žingsniais“, – rašė NBA apžvalgininkai.

Treneris Dwane'as Casey kritikuotas už žaidėjų keitimą. Pavyzdžiui, trečiajame kėlinyje per 16 sekundžių ketvirtąją pražangą gavęs 22 metų 213 cm ūgio lietuvis liko aikštėje.

„Daugiau nebandysiu aiškintis D.Casey keitimų logikos“, – ironizavo raptorsrepublic.com.

Ketvirtosios rungtynės bus žaidžiamos sekmadienį.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.