EUROLYGA 2023

M. Gecevičius: „Leidome jiems išplėšti pergalę“

M.Gecevičius pelnė 14 taškų.<br>P.Mantauto nuotr.
M.Gecevičius pelnė 14 taškų.<br>P.Mantauto nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Apr 25, 2015, 11:14 PM, atnaujinta Jan 5, 2018, 9:53 PM

„Turėjome šansą laimėti, bet juo nepasinaudojome“, – apmaudo po paskutinių Lietuvos krepšinio lygos (LKL) reguliariojo sezono rungtynių neslėpė Martynas Gecevičius.

Gynėjo atstovaujamas Vilniaus „Lietuvos rytas“ Kaune 81:82 nusileido principiniam varžovui „Žalgiriui“ ir reguliariajame sezone užėmė antrąją vietą.

„Išeina taip, kad mes leidome jiems išplėšti pergalę. Turėjome 2 taškų pranašumą, turėjome kamuolį, jį praradome, prasižengėme, jie vieną baudą prametė, o mes neatkovojome kamuolio. Jie įmetė, o aš gale paslydau. Turėjome šansą laimėti, bet juo nepasinaudojome.

Visos rungtynės buvo fiziškai sunkios, buvo daug kontakto, nešvaraus žaidimo. Kaip visada, kai žaidžia „Lietuvos rytas“ ir „Žalgiris“. Nieko čia keisto nebuvo“, – sakė M.Gecevičius.

Ketvirtfinalyje vilniečiai žais su „Šiaulių“ komanda. Pergalės atveju vilniečiai pusfinalyje žaistų Klaipėdos „Neptūno“ ir Alytaus „Dzūkijos“ ketvirtfinalio poros nugalėtoja.

„Nieko nepadarysi, tokia situacija. Jeigu norime būti čempionais, turime nugalėti visus. Iki sezono pabaigos liko mėnuo, nieko čia baisaus“, – sakė M.Gecevičius.

„Labai apmaudu, atrodo, turėjome rungtynes savo rankose, bet „Žalgiriui“ šį sezoną paskutinėmis sekundėmis ne pirmą kartą pasisekė. Sekasi geriausiems. Mes negalime nuleisti galvų, turime galvoti į priekį. Laukia atkrintamosios, reikės atsiimti ten“, – sakė „Lietuvos ryto“ įžaidėjas Adas Juškevičius.

13 taškų pelnęs įžaidėjas ketvirtajame kėlinyje pelnė tris tritaškius iš eilės ir padėjo vilniečiams pasivyti varžovus. „Tiesiog jaučiau, kad reikia kažkokio impulso komandai. Žinojau, kad galiu imtis iniciatyvos. Pasistengiau, man pasisekė, grįžome į rungtynes ir tiek“, – savo indėlio nesureikšmino įžaidėjas.

Prasidėjus paskutinei ketvirtojo minutei teisėjas A.Juškevičiui užfiksavo dvigubo varymo taisyklės pažeidimą. Krepšininkas su šiuo sprendimu sutikti nenori, bet nesiginčija.

„Nenoriu daug komentuoti, bet, man atrodo, buvo pražanga varžovui. Bet teisėjui atrodo kitaip, ko žodis yra paskutinis ir aš nieko negaliu pakeisti. Man atrodo, kad buvo bauda“, – įsitikinęs A.Juškevičius.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.