EUROLYGA 2023

Klaiki serija „Raptors“ žaidėjams kėlė gėdą ir nusivylimą

Gėda, klaiku, nuvylimas. Tokie žodžiai skambėjo iš Patricko Pattersono lūpų, kai „Toronto Raptors“ klubas dar Rytų konferencijos ketvirtfinalyje baigė pasirodymą NBA atkrintamosiose. „Raptors“ 94:125 pralaimėjo „Washington Wizards“ ir taip serijoje iki keturių pergalių pasipriešinti nesugebėjo.

K.Lowry nuotaika puikiai apibūdina „Raptors“ žaidimą atkrintamosiose.<br>AP nuotr.
K.Lowry nuotaika puikiai apibūdina „Raptors“ žaidimą atkrintamosiose.<br>AP nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Apr 27, 2015, 8:22 AM, atnaujinta Jan 5, 2018, 7:41 PM

„Buvome emociškai išsunkti. Mes tarsi pasidavėme jų puolimui. Mes neišgyvenome“, – nuleidęs galvą kalbėjo treneris Dwane'as Casey.

„Raptors“ antrąjį sezoną iš eilės pateko į NBA atkrintamąjį etapą ir šįkart sirgaliams kėlė nemažai vilčių, juolab, kad „Wizards“ klubą Toronto krepšininkai reguliariajame sezone nugalėjo triskart. Tačiau atkrintamosiose pasirodė kitoks „Raptors“ veidas – „Wizards“ seriją laimėjo 4:0.

„Reguliarusis sezonas visiškai kitoks. Mes turime tai suprasti ir pakelti savo žaidimo lygį“, – pavėluotas išvadas darė Kyle'as Lowry.

Pastarojo žaidimas per tris iš keturių serijos mačų specialistų nežavėjo.

„Aš labai nuvyliau, bet tobulėsiu ir gerinsiu savo krepšinį. Dabar rūpinuosi vasara, kai turėsiu pažiūrėti atgal į savo sezoną ir toliau augti – kaip žmogus ir krepšininkas“, – sakė jis.

„Raptors“ šį sezoną iškovojo daugiausia pergalių savo istorijoje (49), bet džiuginančio žaidimo perkelti į svarbiausiąjį etapą nesugebėjo.

„Kažkas nutiko sezono eigoje. Kažkas sukėlė pokyčius. Nesu tiksliai tikras, kas tai, bet efektas buvo ryškus – pralaimėjome mačus, atsirado pralaimėjimų serija, nesisekė ir siaubingai sužaidėme atkrintamosiose“, – sakė P.Pattersonas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
„Lietuva tiesiogiai“: kodėl bankai ir toliau brangina paslaugas?