EUROLYGA 2023

Didvyris: kraujais plūdęs S.Guleras tapo „Galatasaray“ gelbėtoju

S.Guleras<br>youtube.com
S.Guleras<br>youtube.com
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

May 26, 2015, 10:55 AM, atnaujinta Nov 26, 2017, 2:43 PM

Turkijos krepšinio čempionato ketvirtfinalio mače tarp dviejų Stambulo komandų – „Fenerbahce“ ir „Galatasaray“ geriausias žmogiškąsias ir sportines savybes parodė „Galatasaray“ ekipoje kartu su Martynų Pociumi žaidžiantis Sinanas Guleras. Krepšininkas trečiojo kėlinio pabaigoje galvomis susidūrė su varžovų ekipos žaidėju Niku Zisiu ir prasikirto antakį. Tačiau tai nesutrukdė jam tapti mačo didvyriu.

Trečiojo ketvirčio pabaigoje, kai rezultatas buvo 42:41 „Fenarbahce“ naudai, išmetant kamuolį iš užribio kovoje dėl jo galvomis susitrenkė graikas N.Zisis ir S.Guleras. Turkui buvo prakirstas antakis ir medikai žaizdą susiuvo net septyniomis siūlėmis.

Pagirtina, kad S.Guleras, vos tik buvo sutvarstytas, nubėgo prie „Fenerabahce“ ekipos atsarginių žaidėjų suolo, pasidomėjo N.Zisio sveikata ir apsikabino su varžovu. Sirgaliai šią sceną palydėjo plojimais ir pagarbos šūksniais.

Per ketvirtąjį kėlinį S.Guleras žaidė su raiščiu ant galvos, bet jis nesutrukdė krepšininkui iš viso įmesti 20 taškų. Mačo didvyriu S.Guleras tapo per pratęsimą, kai likus kovoti 5 sek. įmetė dvitaškį, kuris lėmė, kad „Galatasaray“ nugalėjo „Fenerbahce“ 70:69 (18:14, 14:16, 19:14, 12:19, 7:6).

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.