EUROLYGA 2023

„Spurs“ vasaros šūviai – siaubas visiems varžovams

Prasidėjus NBA vasaros turgui klubai suskubo pildyti sudėtis. Čia bene geriausiai sekasi „San Antonio Spurs“ komandai, kuri kitam sezonui ruošia rimtą užtaisą. „Spurs“ klubui tikrai trūksta sėkmės, bet ne ryžto.

„Spurs“ klubas per vasarą ketina susiklijuoti čempionišką sudėtį.<br>AP nuotr.
„Spurs“ klubas per vasarą ketina susiklijuoti čempionišką sudėtį.<br>AP nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jul 3, 2015, 10:33 PM, atnaujinta Oct 28, 2017, 2:57 AM

Kai komanda iškrito dar pirmajame NBA atkrintamųjų etape, „Spurs“ klubas iškart ėmė braižyti gaires naujam sezonui.

Prisijunkite prie lrytas.lt sportas sirgalių komandos ir sužinokite visas karščiausias naujienas greičiausiai – tapkite gausios lrytas.lt sportas grupės nariu „Facebook“ tinkle. Spauskite PATINKA arba LIKE.  

Ir nors nemažai jų žaidėjų iškeliavo į laisvųjų agentų rinką, ekipa sugebėjo rasti būdą ne tik išlaikyti branduolį, bet ir sukurti daugiau erdvės finansinėje zonoje, kad pasirašytų sutartis su geidžiamiausiais laisvaisiais agentais, rašo businessinsider.com.

Nuo liepos pirmąją prasidėjusio NBA vasaros turgaus „Spurs“ jau spėjo sutarti dėl maksimalaus kontrakto pratęsimo su Kawhi Leonardu, pasirašyti naują sutartį su Danny Greenu. Ekipa taip pat iškeitė „centrą“ Tiago Splitterį bei jo 16,7 mln. JAV dolerių atlygį.

Koks to rezultatas? „Spurs“ galėjo išlaikyti svarbiausius žaidėjus ir dar turi pakankamai vietos algų kepurėje, kad pasirašytų sutartį su LaMarcusu Aldridge'u.

„Spurs“ taip pat įtikino veteraną Timą Duncaną dar nebaigti karjeros. Tą patį tikimasi padaryti ir su Manu Ginobiliu.

„Spurs“ per laisvųjų agentų laikotarpį niekada nebuvo patraukliausia pasirinkimo vieta, bet T.Duncaną, M.Ginobilį ir Tony Parkerį turinti komanda ir neturi pernelyg stengtis. Jai belieka užpildyti spragas.

„Spurs“ Didysis trejetas sensta, o Vakarų konferencijoje trintis tik didėja, tad klubas pasirinko naują strategiją. „Spurs“ mėgins sukurti branduolį kartu su L.Aldridge'u, laikomu vienu geriausių sunkiųjų kraštų NBA ir K.Leonardu, kuriam dar tik 23-eji, o jam jau priklauso NBA finalų MVP bei geriausiai besiginančio žaidėjo titulas.

Apie juos klubas turės T.Duncaną, M.Ginobilį ir T.Parkerį. Dar nepamirškime svarbius, bet šiek tiek labiau epizodiškus žaidėjus, kaip D.Greenas ar B.Diaw.

Pažiūrėkite į pavardes ir pamatysite, kad „Spurs“ susigrąžino čempionišką branduolį.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.