EUROLYGA 2023

D. Wade'as „Heat“ klube liko dėl parodyto dėmesio

Po dvylikos metų „Miami Heat“ Dwyane'ui Wade'ui reikėjo, kad kas nors primintų, kaip jį vertina klubas. Kai tik jis tai sužinojo, bet kokie šansai, kad „Guminis“ pakeis klubą išnyko. Ketvirtadienį D.Wade'as sutiko pasirašyti vienerių metų sutartį.

D.Wade'as nutarė liki „Heat“ klube.<br>AFP/Scanpix nuotr. iš archyvo
D.Wade'as nutarė liki „Heat“ klube.<br>AFP/Scanpix nuotr. iš archyvo
Daugiau nuotraukų (1)

AP ir lrytas.lt inf.

Jul 3, 2015, 5:31 PM, atnaujinta Oct 28, 2017, 4:06 AM

Prisijunkite prie lrytas.lt sportas sirgalių komandos ir sužinokite visas karščiausias naujienas greičiausiai – tapkite gausios lrytas.lt sportas grupės nariu „Facebook“ tinkle. Spauskite PATINKA arba LIKE.  

20 milijonų JAV dolerių sutartis užbaigė istoriją, kurioje 33 metų 193 cm ūgio atakuojantis gynėjas pirmą kartą rimtai svarstė galimybę žaisti kitoje ekipoje.

Bet pora pokalbių su „Heat“ vadovu Nicku Arisonu ir generaliniu vadybininku Micky Arisonu D.Wade'ui priminė, ką jis reiškia klubui ir visam Majamiui.

Po pokalbių liko tik vienas klausimas – skaičiai.

„Man buvo labai svarbu pakalbėti su Nicku ir Micky. Niekada nesame to darę, – „Associated Press“ sakė D.Wade'as. – Apie reikalus dar nesame kalbėję. Jie parodė, kaip manęs nori, kaip aš esu svarbus.“

O jeigu pokalbiai nebūtų įvykę?

„Nemanau, kad dabar kalbėtume apie tokį posūkį“, – sakė jis.

Pagal NBA taisykles „Heat“ negali komentuoti sutarties. Komanda gali tik patvirtinti, kad ketina pasirašyti sutartį su D.Wade'u. Krepšininkas iki kito ketvirtadienio negali pasirašyti naujos sutarties.

D.Wade'as neslėpė, kad svarstė kitus pasiūlymus. Vienas jų – iš „Los Angeles Lakers“. Vienuolika kartų į Visų žvaigždžių komandą patekęs žaidėjas praėjusį sezoną vidutiniškai pelnė 21,5 taško.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.