EUROLYGA 2023

A. Javtokas: „Lietuvos krepšinio valdžia – neįgali“

Ilgamečio Lietuvos rinktinės kapitono Roberto Javtoko brolis Artūras Javtokas neslepia savo nuomonės apie Lietuvos krepšinio federacijos (LKF) vadovus.

A.Javtokas mano, kad LKF – neįgali.<br>Modesto Patašiaus nuotr.
A.Javtokas mano, kad LKF – neįgali.<br>Modesto Patašiaus nuotr.
A.Javtokas mano, kad LKF – neįgali.
A.Javtokas mano, kad LKF – neįgali.
Daugiau nuotraukų (2)

lrytas.lt

Jul 6, 2015, 5:50 PM, atnaujinta Oct 27, 2017, 4:20 PM

Buvęs Vilniaus „Lietuvos ryto“ ir Kauno „Žalgirio“ krepšininkas socialiniame tinkle „Facebook“ pareiškė, jog LKF valdžia šiandien yra „tiesiog neįgali“.

Prisijunkite prie lrytas.lt sportas sirgalių komandos ir sužinokite visas karščiausias naujienas greičiausiai – tapkite gausios lrytas.lt sportas grupės nariu „Facebook“ tinkle. Spauskite PATINKA arba LIKE.  

„O kad Lietuvoje jokios krepšinio sistemos neturime, tai nereikia kaltinti nei trenerių, nei agentų (jie juk tik vykdytojai), taisykles dėlioja LKF (valdžia), kurie šiandieną yra tiesiog neįgalūs“, – „Facebook.com“ parašė A.Javtokas.

38-erių šiaulietis du kartus (2002 ir 2004 metais) tapo LKL čempionu. LKF prezidentu nuo 2011 metų yra Arvydas Sabonis, o LKF generaliniu sekretoriumi dirba Mindaugas Špokas.

Birželio mėnesį prokuratūra LKF ir buvusiam LKF generaliniam sekretoriui Mindaugui Balčiūnui oficialiai pateikė įtarimus ikiteisminiame tyrime dėl sukčiavimo Lietuvoje organizuojant 2011 metų Europos vyrų krepšinio čempionatą.

M.Balčiūnui įteikti galutiniai įtarimai dėl sukčiavimo, piktnaudžiavimo tarnybine padėtimi, dokumentų klastojimo ir apgaulingo apskaitos tvarkymo. Šiame ikiteisminiame tyrime įtarimai taip pat pateikti kitiems LKF darbuotojams, buvusiam Panevėžio miesto merui Vitalijui Satkevičiui, buvusiam mero padėjėjui ir dviem savivaldybės tarnautojams.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.